Τελευταίο «αντίο» σήμερα στον 27χρονο Δημήτρη

Έφυγε από τη ζωή ο 27χρονος Δημήτρης Παπαδάκης. Πάνω από τέσσερις μήνες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ο νεαρός Δημήτρης τελικά δεν τα κατάφερε και έχασε τη μάχη για τη ζωή, “βυθίζοντας” στο πένθος την οικογένειά του.

Πρόκειται για τον 27χρονο διανομέα, ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα στις 7 Οκτωβρίου στην περιοχή των Μεσαμπελιών στο Ηράκλειο. Ο νεαρός διανομέας, ο οποίος βρισκόταν εν ώρα εργασίας τη στιγμή που συνέβη το δυστύχημα, “πάλεψε” για τη ζωή του, ωστόσο περίπου στη 1 το μεσημέρι χθες Κυριακή άφησε την τελευταία του πνοή.

Όλο αυτό το διάστημα έδινε σκληρή “μάχη” διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Βενιζελείου, με τους θεράποντες γιατρούς να κάνουν ό,τι μπορούν για να τον κρατήσουν στη ζωή, όμως ο οργανισμός του δεν άντεξε και ξεψύχησε, με την είδηση του χαμού του να σκορπίζει θλίψη σε όλους.

Η μέρα που ξημέρωσε είναι η πιο τραγική για την οικογένεια, τους συγγενείς και τους φίλους του 27χρονου άντρα.

Το τελευταίο αντίο θα πουν σήμερα με πόνο ψυχής, στις 11 το πρωί, στην εκκλησία του Αφέντη Χριστού, στις Πατέλες Ηρακλείου, εκεί όπου θα τελεστεί η νεκρώσιμη ακολουθία και όλοι όσοι γνώριζαν το νεαρό ντελιβερά, θα τον αποχαιρετήσουν μια για πάντα.

Το τροχαίο
Το τροχαίο, που έμελλε να έχει τραγική κατάληξη για τον νεαρό, είχε σημειωθεί στην περιοχή Μεσαμπελιές και συγκεκριμένα στις οδούς Ανθέων και Εθνομαρτύρων. Στη διασταύρωση των οδών Ανθέων και Ευμαθίου, ο χρόνος για τον άτυχο εργαζόμενο και για την οικογένειά του σταμάτησε γύρω στις 8 το βράδυ της Δευτέρας 7 Οκτωβρίου 2019. Είχε πιάσει βάρδια γύρω στις 7 το απόγευμα. Και έμελλε μία ώρα μετά να πέσει θύμα σοβαρότατου τροχαίου, με συνέπεια να υποστεί βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και τραυματισμούς σε όλο του το σώμα.

Να υπενθυμίσουμε ότι, εκείνο το μοιραίο βράδυ, ο 27χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο ΠΑΓΝΗ και στη συνέχεια στη ΜΕΘ του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου. Στο τροχαίο ενεπλάκη και ένα όχημα, στο οποίο επέβαινε μία γυναίκα, η οποία είχε τραυματιστεί και εκείνη.

Η έκκληση
Το Σωματείο Εργαζομένων Οδηγών με Δίκυκλο Όχημα Ηρακλείου, μάλιστα, είχε απευθύνει έκκληση προς τους πολίτες για «οικονομική συμπαράσταση» στον νεαρό διανομέα, μιας και η κατάσταση της υγείας του ήταν εξαιρετικά σοβαρή από την πρώτη στιγμή και τα έξοδα νοσηλείας του τεράστια. Οι συνάδελφοί του όλον αυτό τον καιρό που ο Δημήτρης έδινε τη δική του μάχη ήταν στο πλευρό του. Επιπλέον είχαν ανοίξει τραπεζικό λογαριασμό, αλλά και πρόσφεραν αίμα.

Η μητέρα του
Κλαίγοντας αλλά και καταγγέλλοντας τη δημοτική Αρχή του Ηρακλείου για τις ευθύνες που έχει ως προς την έλλειψη ορατότητας στο σημείο του δρόμου όπου έπεσε θύμα βαρύτατου τραυματισμού το παιδί της, είχε μιλήσει με πόνο ψυχής στην εφημερίδα “Νέα Κρήτη” η μητέρα του 27χρονου διανομέα.

«Το παιδί μου δεν παραβίασε “STOP”. Δεν το είδε, γιατί ήταν καλυμμένο στα λιόκλαδα. Πήγε ο Δήμος και έκοψε τα κλαδιά της ελιάς. Έπρεπε να πάθει το παιδί μου αυτό που έπαθε για να πάνε να τα κόψουν», είχε πει η Μαρίνα Παπαδάκη, αποκαλύπτοντας τότε στην εφημερίδα μας ότι θα κινηθεί δικαστικά και άμεσα κατά του Δήμου Ηρακλείου, ενώ μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της, έκανε γνωστό με σπαραχτικό τρόπο ότι σε τρεις μήνες η νύφη της θα φέρει στον κόσμο το παιδί του 27χρονου.

«Δεν είχε ορατότητα. Δε φαινόταν κανένα “STOP”», φώναζε η μητέρα του, που πλέον καλείται να ζήσει με την ανάμνηση του παιδιού της.

Πηγή: https://www.neakriti.gr/

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.