«Τέτοιο παιδί σπάνια γίνεται»

Συγκλονισμένη είναι η οικογένεια του 31χρονου αστυνομικού Αγαθάγγελου Παπαδόπουλου που βρήκε τραγικό θάνατο όταν καταπλακώθηκε από συντρίμμια κτιρίου που κατέρρευσε στο Πασαλιμάνι το πρωί της Τρίτης (16.4.24).

Ο άτυχος ειδικός φρουρός, που καταγόταν από το Ελεύθερο Γρεβενών και σύμφωνα με πληροφορίες υπηρετούσε στην Ομάδα ΔΙΑΣ Νοτιοανατολικής Αττικής, συμμετείχε στις οικοδομικές εργασίες σε διώροφη κατοικία επί της οδού Νεωρίων, στην ακτή Μητσοπούλου στο Πασαλιμάνι, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να συμπληρώσει το μεροκάματό του.

«Το παιδί έμενε στην Αθήνα και ερχόταν κάπου κάπου και μας έβλεπε. Πάντα χαμογελαστός, πάντα ερχόταν να μας μιλήσει. Έφυγε άδικα», λέει στο newsit.gr ο θείος του 31χρονου, Κώστας Σειρηνιώτης.

Ήταν πολύ εργατικό παιδί ο Άγγελος. Δεν φοβόταν τη δουλειά. Ήθελε να γίνει αστυνομικός, το ήθελε πολύ», επισημαίνει ο κ. Σειρηνιώτης και προσθέτει: «Δεν του έφταναν τα χρήματα και έκανε και άλλες δουλειές. Πού να φτάσουν τα χρήματα που παίρνουν για να μείνει στην Αθήνα; Βοηθούσε και τους πάντες».

«Είμαστε πολύ δύσκολα. Τέτοιο παιδί σπάνια γίνεται», καταλήγει ο θείος του αδικοχαμένου αστυνομικού.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.