Τετραψήφιο νούμερο υπογραφών από Γερουλάνο για το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ

Το επιτελείο του Παύλου Γερουλάνου ο οποίος έχει διαφωνήσει ανοιχτά με την απόφαση της κυρίας Γεννηματά να προχωρήσει στην διοργάνωση ενός Συνεδρίου χωρίς εκλεγμένους Συνέδρους, υποστηρίζει ότι καταγράφεται συνεχής «ροή» υπογραφών που επιβεβαιώνουν την ανάγκη διεξαγωγής διεξαγωγής ενός ανοιχτού δημοκρατικού Συνεδρίου εντός του πρώτου εξάμηνου του 2020.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες οι άνθρωποι που δέχονται να υπογράψουν το ψήφισμα Γερουλάνου προέρχονται από όλες τις περιοχές της χώρας, παρότι στην αρχή η ανταπόκριση αφορούσε κυρίως στο λεκανοπέδιο. Ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι ανάμεσα στους υπογράφοντες είναι μεσαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ απ όλες τις τάσεις- όπως αρκετοί από την πλευρά του Νίκου Ανδρουλάκη που δηλώνουν ότι “κάνουν το αυτονόητο”.

«Το δημοκρατικό αυτονόητο ακόμα συγκινεί και κινητοποεί», λένε συνεργάτες του κ. Γερουλάνου, συμπληρώνοντας με νόημα ότι «κανείς δεν μπορεί να το αγνοήσει».

Έμπειρο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ τονίζει ότι η κίνηση Γερουλάνου δεν μπορεί να αγνοηθεί έτσι κι αλλιώς από την ηγεσία. Προβλέπει δε ότι η Φώφη Γεννηματά θα απαντήσει με την ομιλία της -αύριο το απόγευμα από το βήμα του Συνεδρίου στο ΣΕΦ- προκαλώντας όλους, όσοι αμφισβητούν τον «Οδικό Χάρτη] του Κινήματος Αλλαγής να καταθέσουν ανοιχτά την πρότασή τους στα όργανα της παράταξης. Που σημαίνει ότι η κυρία Γεννηματά είναι αποφασισμένη να προχωρήσει σε συγκεκριμένες κινήσεις τις οποίες και θα γνωστοποιήσει με την δευτερολογία της, στο φινάλε του Συνεδρίου το απόγευμα της Κυριακής.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.