Θ. Θεοχαρόπουλος προς ΣΥΡΙΖΑ για ΑΝΕΛ: Να τους χαίρεστε

«Το τέμενος θα λειτουργήσει γιατί τα ανθρώπινα δικαιώματα για τη Δημοκρατική Συμπαράταξη είναι πάνω από όλα», τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, ο οποίος κατηγόρησε τους Ανεξάρτητους Έλληνες ότι δεν το ψηφίζουν λόγω μικροκομματικών σκοπιμοτήτων, τον δε ΣΥΡΙΖΑ ότι κυβερνά a la carte με τον «εθνικολαϊστη εταίρο», Πάνο Καμμένο.

«Πρόκειται για μία αυτονόητη διάταξη για κάθε χώρα που σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα. Δυστυχώς, όμως, στην κυβέρνησή σας υπάρχουν, και όχι μόνο του συγκυβερνήτη των ΑΝΕΛ αλλά και μέσα από τον ΣΥΡΙΖΑ, αναχρονιστικές αντιλήψεις. Δεν κατανοούν ορισμένοι ότι η Ελλάδα είναι μία σύγχρονη ευρωπαϊκή χώρα. Και ένα κόμμα που θέλει να αυτοαποκαλείται της ριζοσπαστικής αριστεράς συγκυβερνά μαζί τους», σχολίασε ο κ. Θεοχαρόπουλος, απευθυνόμενος προς τα κυβερνητικά έδρανα.

Συμπλήρωσε επίσης ότι «αποδεικνύεται για άλλη μία φορά πως αυτή η κυβέρνηση δεν έχει κανένα προγραμματικό συνδετικό ιστό, καμία στέρεη προγραμματική βάση. Οι ΑΝΕΛ είναι ένα εθνικολαϊκιστικό κόμμα της δεξιάς και το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία. Δεν είναι ένα κεντροδεξιό κόμμα, όπως είχε πει ο κ. Τσίπρας σε συνέντευξή του σε τηλεοπτικό σταθμό. Συγκυβερνάτε, λοιπόν, με το κόμμα που δεν ψηφίζει το σύμφωνο συμβίωσης, δεν ψηφίζει την εκπλήρωση των υποχρεώσεων της πολιτείας ως προς τα βασικά δικαιώματα των πολιτών στη θρησκευτική ελευθερία. Να τους χαίρεστε!».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.