Θεοδωράκης: Δεν υπάρχουν αριστερές και δεξιές λύσεις

Την ανάγκη αλλαγής της πολιτικής σκέψεις και της απεμπλοκής από τις διαχωριστικές γραμμές της αριστεράς και της δεξιάς σημειώσε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.

«Δεν υπάρχουν αριστερές και δεξιές λύσεις. Αυτήν τη στιγμή τα προβλήματα της χώρας είναι μεγαλύτερα από τις διαχωριστικές αυτές γραμμές. Χρειαζόμαστε λογικές και τολμηρές πολιτικές λύσεις. Να λύσουμε τα προβλήματα με τολμηρές επεμβάσεις, να δανειστούμε λύσεις είτε από την κεντροαριστερή, είτε από την κεντροδεξιά σκέψη» ανέφερε ο υποψήφιος για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς κατά την εμφάνισή του στον τηλεοπτικό σταθμό Best TV της Μεσσηνίας.

Παράλληλα, ο κ. Θεοδωράκης άσκησε έντονη κριτική στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για το μπλοκάρισμα των επενδύσεων που θα φέρουν θέσεις εργασίας, ενώ για την προσωπική του εμπειρία μετά από τρία χρόνια στο Ποτάμι σημείωσε πως έχει πάρει τα μαθήματά του από την πολιτική και πιστεύει πως μπορεί να συγκροτηθεί ένα ισχυρό προοδευτικό κίνημα που θα κυβερνήσει τον τόπο με διαφάνεια, για το κοινό καλό και όχι το καλό των κομματικών φίλων.

Τέλος, κάλεσε τους πολίτες να ψηφίσουν στη διαδικασία για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, υπογραμμίζοντας πως «πρέπει οι πολίτες να βγάζουν τις ηγεσίες των κομμάτων κι όχι αυτές να βγαίνουν από κάποιες κομματικές συναντήσεις».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.