Θεοδωρικάκος: Πολιτικά και ηθικά ασπόνδυλη η κυβέρνηση

Τις δηλώσεις στελεχών της κυβέρνησης και του ίδιου του πρωθυπουργού για την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια τον Αύγουστο του 2018 σχολίασε ο συντονιστής Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας Τάκης Θεοδωρικάκος.

Το στέλεχος της ΝΔ είπε, μιλώντας στον ρ/σ Alpha, πως «το μόνο καθαρό που υπάρχει, προφανώς δεν είναι η καθαρή έξοδος από τα μνημόνια, αλλά είναι η καθαρή κοροϊδία του ελληνικού λαού, η οποία έχει κουράσει», προσθέτοντας: «Έχετε πάρει χαμπάρι ότι αυτή η κυβέρνηση είναι πολιτικά και ηθικά ασπόνδυλη, ότι είναι στην κυριολεξία στον αέρα, ότι περιμένουμε για να κάνουν δεκτή την παραίτηση του κ. Ζουράρι -ελπίζω έστω και τώρα θα την κάνει δεκτή ο κ. Τσίπρας. Δεν τους έφτανε που ο κ. Ζουράρις είχε πει “δεν πειράζει να χάσουμε και δύο, τρία νησιά”;».

Αναφορικά με το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, ο κ. Θεοδωρικάκος σημείωσε: «Είναι μια κυβέρνηση που, αποδεδειγμένα, στο εθνικό θέμα δεν στέκεται πουθενά». «Σε ένα μόνο πράγμα είναι αχτύπητη η σημερινή κυβέρνηση: στο πάθος για παραμονή της στην εξουσία, το οποίο μπορεί να γίνει, προφανώς, η αιτία για ένα ανασχηματισμό του κ. Τσίπρα, για να βάλλει ακόμα μερικούς ανθρώπους που θέλουν να γίνουν υπουργοί έστω και για λίγο» συμπλήρωσε.

Παράλληλα, μιλώντας για τον χρόνο των εκλογών, ο κ. Θεοδωρικάκος υποστήριξε πως δεν δίνει καμία πιθανότητα ο κ. Τσίπρας να τελειώσει την τετραετία, εκτιμώντας πως στις ευρωεκλογές του 2019 ο ΣΥΡΙΖΑ θα συντριβεί αν δεν έχουν γίνει μέχρι τότε βουλευτικές εκλογές. «Ο κ. Τσίπρας όμως έχει οργανώσει την στρατηγική του και θα την κλιμακώσει και κορυφώσει τον Αύγουστο του 2018, όταν θα πουλήσει στον ελληνικό λαό το ψεύτικο παραμύθι του τέλους των μνημονίων» επεσήμανε.

Όσον αφορά στη Νέα Δημοκρατία, ο συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη υπογράμμισε ότι συσπειρώνει δυνάμεις από τις παρυφές της δημοκρατικής Αριστεράς μέχρι το άκρο της δημοκρατικής Δεξιάς.

«Ο άνθρωπος που θα οδηγήσει τη χώρα στο αύριο είναι ο Κ. Μητσοτάκης», είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξης, καταλήγοντας πως ο πρόεδρος της ΝΔ «θα ηγηθεί μιας μεγάλης πανστρατιάς, που θα εκφράζει τη μεγάλη πολιτική και κοινωνική πλειοψηφία των αλλαγών».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.