16 οι νεκροί από τη θεομηνία

Θρήνος δίχως τέλος

Νεκρός εντοπίστηκε σε υπόγειο σπιτιού άντρας στην περιοχή Γεφυράκι στη Νέα Πέραμο, ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών σε 16. Οι προσπάθειες των πυροσβεστών για τον εντοπισμό του βρίσκονταν σε εξέλιξη από το βράδυ της Τετάρτης. Συνολικά η Πυροσβεστική αναζητεί τέσσερα άτομα.

Οι προσπάθειες των πυροσβεστών για τον εντοπισμό του βρίσκονταν σε εξέλιξη από το βράδυ της Τετάρτης και η πυροσβεστικής προσπαθούσε να καθαρίσει το σπίτι του κάτι που απαιτούσε χρόνο καθώς καθώς το σημείο έχει γεμίσει με λάσπη και χώμα, που είναι δύσκολο να απομακρυνθούν.

Από την έρευνα της Ασφάλειας προκύπτει ότι οι 14 θάνατοι οφείλονται σε πνιγμό ή σε τραυματισμό από την κακοκαιρία. Δώδεκα από τους νεκρούς ανασύρθηκαν από την Πυροσβεστική στην περιοχή της Μάνδρας, και δύο από το Λιμενικό.

Ζωντανός βρέθηκε ακόμη ένας από τους αγνοούμενους στη Μάνδρα Αττικής. Πρόκειται για ηλικιωμένο που μένει στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου και όταν τον εντόπισαν οι πυροσβέστες ανέφερε ότι δεν μπορούσε να επικοινωνήσει με την κόρη του, η οποία τον δήλωσε αγνοούμενο.

Νωρίτερα, βρέθηκε εν ζωή ένας άνδρας που αγνοείτο μετά την πρωτοφανή θεομηνία. Εντοπίστηκε από τους πυροσβέστες μέσα στο αυτοκίνητό του κοντά στο σπίτι του, στην περιοχή Αγίου Ιωάννη Μάνδρας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.