Θεσσαλονίκη: Δέσμευση έξι αυτοκινήτων με ξένες πινακίδες

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

τη δέσμευση 6 αυτοκινήτων, σε σύνολο 17 που ελέγχθησαν έξω από νυχτερινά κέντρα το βράδυ του Σαββάτου και από ιδιωτικό σχολείο, σήμερα το πρωί, στη Θεσσαλονίκη, προχώρησαν οι Κινητές Ομάδες Ελέγχου της διεύθυνσης Τελωνείων.

Πρόκειται για οχήματα με πινακίδες Βουλγαρίας και άλλων χωρών, οι ιδιοκτήτες των οποίων δεν είχαν μαζί τους τα απαραίτητα δικαιολογητικά, που να αποδεικνύουν ότι μπορούν να κυκλοφορούν στη χώρα μας τα συγκεκριμένα Ι.Χ.

Το οκτάμηνο Ιανουαρίου – Αυγούστου, έχουν πραγματοποιηθεί 5.102 έλεγχοι νόμιμης κατοχής και κυκλοφορίας οχημάτων με ξένες πινακίδες και έχουν διαπιστωθεί 477 παραβάσεις.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το πρόβλημα είναι ιδιαίτερα έντονο στη Βόρεια Ελλάδα, όπου μόνο στη Θεσσαλονίκη η παραβατικότητα φτάνει το 50%.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.