Θετική στον κορωνοϊό εκπαιδευτικός που δίδασκε σε τέσσερα σχολεία

φωτογραφία αρχείου
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Θετική διαγνώστηκε στον κορωνοϊό εκπαιδευτικός που εργάζεται σε σχολεία του Δήμου Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης, όπως ενημέρωσε η ίδια τη Δημοτική Αρχή καθώς και το τηλεφωνικό κέντρο του ΕΟΔΥ, σε εξέταση που έκανε με δική της πρωτοβουλία, παρά το γεγονός ότι δεν έχει εμφανίσει κανένα σύμπτωμα, σε ιδιωτικό θεραπευτήριο έπειτα από ταξίδι της στο εξωτερικό.

Η δασκάλα, μετά την επιστροφή της από την Ιταλία στην Ελλάδα στις 24 Φεβρουαρίου, ενημέρωσε τη διεύθυνση του σχολείου που διδάσκει για το ταξίδι της και στη συνέχεια ενημερώθηκε η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής και ο ΕΟΔΥ. Η απάντηση που έλαβε από τους αρμόδιους φορείς, σύμφωνα με το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ πού ίσχυε τότε, ήταν πως αφού είναι ασυμπτωματική να προσέλθει κανονικά στην υπηρεσία της.

Μιλώντας το πρωί στον ΑΝΤ1 ο Δήμαρχος Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, τόνισε ότι η συγκεκριμένη δασκάλα, δίδασκε σε τέσσερα σχολεία του Δήμου, γι’ αυτό και έχει αρχίσει η ιχνηλάτηση σε αυτά τα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Πηγή: enikos.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.