Θρίλερ με την εξαφάνιση 50χρονης ψυχολόγου-«Με ανησυχεί που δεν έχει εμφανιστεί καθόλου τόσο καιρό»

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την εξαφάνιση της Αγγελικής Κυβεριώτη, ψυχολόγου, της οποίας τα ίχνη εξαφανίστηκαν πριν από περίπου έξι μήνες από σπίτι συγγενή της στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.

Η 50χρονη είχε σπουδάσει ψυχολογία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ενώ είναι γλωσσομαθής και δραστήρια. Μία γυναίκα ευαίσθητη, που είχε αφιερωθεί στον εθελοντισμό, βοηθώντας συνανθρώπους της που είχαν ανάγκη και ήταν εξαρτημένοι από ουσίες.

Η αδελφή της μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» για την αγωνία της οικογένειας όλο αυτό το διάστημα, αλλά και για την προσφορά της αγνοούμενης.

«Έτρεφε μεγάλη ευαισθησία σε αυτούς τους ταλαιπωρημένους ανθρώπους και είχε ασχοληθεί πολύ μέσω της δουλειάς της ώστε να μπορέσει να τους καταλάβει και να τους βοηθήσει. Ήταν πολύ ευαισθητοποιημένη σε αυτόν τον τομέα».

Όπως είπε, μετά την εξαφάνιση της Αγγελικής δέχθηκε μία κλήση από άγνωστο άνδρα, ο οποίος την ενημέρωσε ότι την είδε. «Με πήρε κάποιος κύριος στο τηλέφωνο και μου είπε ότι πήγε σπίτι του, στο Γαλάτσι. Του ζήτησε κάποια βοήθεια. Ξαφνιάστηκε που την είδε, ήταν ανήσυχη και θεώρησε σωστό να με ενημερώσει. Εγώ δεν τον ήξερα».
Η αδερφή της αγνοούμενης κάνει έκκληση στην κάμερα της εκπομπής, σε όποιον γνωρίζει οτιδήποτε για την εξαφάνισή της: «Με ανησυχεί που δεν έχει εμφανιστεί καθόλου τόσο καιρό και πραγματικά αναρωτιέμαι το πού και το πώς θα μπορούσε να επιβιώσει μία γυναίκα. Αν κάποιος γνωρίζει ή έχει ακούσει κάτι, ή έχει την παραμικρή υποψία ότι την είδε, να το δηλώσει προκειμένου να βρεθεί. Για το λόγο αυτό είμαστε εδώ. Την ψάχνουμε».

Τον δικό της Γολγοθά όμως ανεβαίνει και η μητέρα της 50χρονης ψυχολόγου, καθώς έχουν ένα ιδιαίτερο δέσιμο με την κόρη της και είναι συγκλονισμένη από την απουσία της.

«Δε ξέρουμε τι μπορεί να συνέβη. Είμαστε σε μία ανησυχία διαρκώς με τη σκέψη της», λέει η αδελφή της, Γεωργία.

Στην εκπομπή έφτασε μία πληροφορία από έναν πρώην συνάδελφό της σε κέντρο απεξάρτησης, όπου ήταν εθελόντρια. «Ήταν γλυκιά και ήρεμη, αλλά όταν η δομή έκανε προσλήψεις και δεν προσέλαβε την ίδια, ένιωσε αδικημένη», ανέφερε η συνάδελφός της.

Η αγνοούμενη όμως στο παρελθόν έχει περάσει ακόμη μία αρκετά δύσκολη περίοδο, όταν ο επί χρόνια σύντροφός της έφυγε αιφνίδια από τη ζωή με αποτέλεσμα να επηρεαστεί πολύ.

«Πρώτα θέλω να είναι καλά. Με την πρώτη ευκαιρία να επικοινωνήσει. Την περιμένουμε να έρθει, να την δούμε. Οποιοσδήποτε έχει δει ή έχει ακούσει κάτι, να ενημερώσει γιατί ανησυχούμε», λέει συγκινημένη η αδελφή της.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.