Θρήνος για 24χρονη που έφυγε από την ζωή

Μια κοπέλα με χαμόγελο, μια κοπέλα με φιλοδοξίες και όνειρα για μια ζωή ξεχωριστή, δυστυχώς «έσβησε» νωρίς, μόλις στα 24 της χρόνια, σκορπώντας τη θλίψη στην τοπική κοινωνία της Αμαλιάδας, καθώς και σε συγγενείς, φίλους και γνωστούς της που δε θα ξαναδούν τη δική τους Μαρία-Μανταλένα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μαρία-Μανταλένα εδώ και περίπου ένα χρόνο έδινε σκληρό αγώνα με την επάρατη νόσο. Η μαχητικότητά της να κρατηθεί στη ζωή και τα όνειρά της, ήταν αυτά που παρά τη δύσκολη κατάσταση που αντιμετώπιζε, την κρατούσαν ζωντανή. Ωστόσο, ο χρόνος έμελλε να «παγώσει» και το χαμόγελο της 24χρονης να «σβήσει».

Η ίδια μεγάλωσε και πέρασε όλα τα σχολικά της χρόνια στην Αμαλιάδα. Άριστη μαθήτρια, πέρασε στη Γεωπονική Σχολή της Αθήνας. Παντοτινοί υποστηρικτές σε κάθε της απόφαση, αλλά και συνεχώς πλάι της ακόμα και το διάστημα της ασθένειάς της, οι γονείς της Γιώργος Ράπτης και Μαρία Βλαγκούλη και ο αδερφός της Κωνσταντίνος, οι οποίοι στο άκουσμα της είδησης της απώλειάς της «έχασαν τη γη κάτω από τα πόδια τους».

Η κηδεία της θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη στις 18:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Αμαλιάδας.

Πηγή: patrisnews.com

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.