Τι αποκαλύπτει η εικαστικός που πυροβόλησε τον οφθαλμίατρο για τη συνομιλία με την Πισπιρίγκου στις φυλακές

Η Κλοντιάνα, η γυναίκα που τραυμάτισε πολύ γνωστό οφθαλμίατρο στο Χαλάνδρι πριν από μερικούς μήνες και βρίσκεται προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό, μίλησε στο Πρωινό και την Κέλλυ Χεινοπώρου για τη συνομιλία που είχε με τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Για μερικές ημέρες η εικαστικός βρισκόταν στις φυλακές του Κορυδαλλού με αποτέλεσμα να συναντηθεί από κοντά με την 33χρονη κατηγορούμενη για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

«Άκουσε ότι κάνω απεργία πείνας και μου είπε ότι λυπάται για ό,τι μου συμβαίνει και ότι έχει ακούσει για την υπόθεσή μου. “Κι εγώ αν ζούσαν τα παιδιά μου, το ίδιο θα έκανα στη θέση σας για το παιδί μου. Θα θυσίαζα ακόμα και τη ζωή μου, αλλά εγώ τα έχασα”, μου είπε χαρακτηριστικά. Βρέθηκε η ευκαιρία και μιλήσαμε για ένα λεπτό. Μου είπε ότι ελπίζει να γίνει το καλύτερο για το παιδί μου.

Μου είπε ότι η ίδια προσπαθεί να αποδείξει την αλήθεια για να ηρεμήσει η ψυχή των παιδιών της, ότι είναι αθώα. Επειδή είμαι μία μητέρα που προφυλακίστηκα, πάλεψα, αγωνίστηκα για να σώσω το παιδί μου, πιστεύω στη μάνα. Πιστεύω στο λειτούργημα της μάνας» ανέφερε η εικαστικός στον ΑΝΤ1.

Δες το σχετικό απόσπασμα από το Πρωινό:

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.