Τι λέει ο Γρηγόρης Γκουντάρας για την αιφνίδια παραίτηση και τις καταγγελίες της συζύγου του

Τη δική του τοποθέτηση για την υπόθεση της συζύγου του που «έσκασε» τις τελευταίες ώρες έκανε ο Γρηγόρης Γκουντάρας. Ο παρουσιαστής του Alpha αναφέρθηκε μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στην αιφνίδια παραίτηση που υπέβαλε η Ναταλί Κάκκαβα από τον δήμο Σαρωνικού, καταγγέλλοντας απαράδεκτες συμπεριφορές.

«Η ηθική μου όμως και ο αξιακός μου κώδικας δεν μου επιτρέπουν να παραμείνω σε αυτή την παράταξη ούτε λεπτό παραπάνω. Θα μάθουν όλη την αλήθεια, πολύ σύντομα όλοι, με αποδείξεις και στοιχεία», καταγγέλλει μεταξύ άλλων η Ναταλί Κάκκαβα.

«Δεχόταν συναισθηματική κακοποίηση από κάποιους και κάποιες, δεν έκανα κάτι… Έκανα κάτι, είχα πάρει διαβεβαιώσεις αλλά ουσιαστικά δεν έκανα τίποτα. Το καλό που έκανα ήταν αυτό που της είπα στην αρχή: “πάρε ένα τετράδιο και γράφε. Θα γραφτούν και θα ακουστούν δράκοι γιατί η πολιτική είναι άγρια πίστα”, δεν το περίμενα…», δηλώνει ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

«Δεν φοβάμαι κανέναν, ήδη έχει γίνει η πρώτη μήνυση. Εγώ με τη Ναταλί πήγαμε στο Λαγονήσι χωρίς να έχουμε κανέναν, πήγαμε με τα παιδιά μας εκεί και κάναμε φίλους. Το γεγονός ότι κατέβηκε υποψήφια και βγήκε πρώτη σε Καλύβια και Λαγονήσι, ενόχλησε πολύ κόσμο», περιέγραψε στη συνέχεια ο παρουσιαστής.

«Δεν φοβάμαι κανέναν. Έχουμε πάρει τόση αγάπη. Όλα θα έρθουν στην ώρα τους», κατέληξε στην τοποθέτησή του ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ενώ όταν η Κατερίνα Καινούργιου του επισήμανε πόσο σκληρή πίστα είναι η πολιτική, εκείνος απάντησε μονολεκτικά: «Τρομάζω».




Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.