Τι ψάχνει η ΕΛ.ΑΣ. για το θάνατο 50χρονου-Το μυστήριο των 3 λεπτών

Φως στα αίτια θανάτου του 50χρονου που βρέθηκε νωρίς το πρωί του Σαββάτου νεκρός στο Γκάζι (Κεραμεικός), με τραύμα στο πρόσωπο, αναμένεται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή που θα διενεργηθεί σήμερα Τρίτη.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών περιμένουν να πάρουν στα χέρια τους τα αποτελέσματα της έρευνας των ιατροδικαστών, για να διαπιστώσουν εάν ο 50χρονος φέρει μη εμφανή τραύματα που προήλθαν από χτυπήματα.

Οι γιατροί ανέφεραν ως αιτία θανάτου την ανακοπή καρδιάς, ενώ το μοναδικό εμφανές τραύμα που έφερε ο 50χρονος θα μπορούσε να έχει προέλθει από πτώση (συνεπεία της ανακοπής).

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι έχει ήδη συλλεγεί υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος όπου έπινε ποτό ο 50χρονος λίγο πριν βρεθεί νεκρός στη μέση του δρόμου. Οι ίδιες πηγές προσθέτουν ότι από το βίντεο προκύπτει ότι ο άντρας έφυγε μόνος του από το μπαρ, όπου είχε καταναλώσει αλκοόλ, ενώ δεν είχε προηγηθεί κάποιος καυγάς με άλλους θαμώνες. Ο 50χρονος πλήρωσε και αποχώρησε.

Υπολογίζεται ότι για να περπατήσει από το μπαρ όπου βρισκόταν μέχρι το σημείο όπου έπεσε νεκρός χρειάζονται περίπου τρία λεπτά. Το ερώτημα είναι εάν σε αυτά τα τρία λεπτά συνέβη κάτι αναπάντεχο. Εάν δηλαδή δέχτηκε επίθεση από κάποιον.

Στο σημείο της οδού Ικαριέων, όπου εντοπίστηκε αιμόφυρτος από αστυνομικό εκτός υπηρεσίας που έτυχε να περνά από το σημείο, δεν υπάρχουν κάμερες ασφαλείας. Κάμερες ασφαλείας υπάρχουν, ωστόσο, περιμετρικά του σημείου και μάλιστα πολλές.

Πηγή: https://www.newsbomb.gr/

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.