Τι συμβαίνει με την υγεία του Δάνη Κατρανίδη;

Έντονη συζήτηση γίνεται τον τελευταίο καιρό αναφορικά με την κατάσταση της υγείας του ηθοποιού Δάνη Κατρανίδη.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο σπουδαίος ηθοποιός αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας, με την κατάσταση της υγείας του να θεωρείται πολύ άσχημη.

Αν και μέχρι στιγμής η εν λόγω είδηση δεν επιβεβαιώνεται από το περιβάλλον του ηθοποιού, ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του Χρήστου Φωτίδη από τα μέσα Αυγούστου, ο οποίος έκανε λόγο για «ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας».

Σε ερώτηση δημοσιογράφου αν «κρατά επαφή με τον Δάνη Κατρανίδη» ο Χρήστος Φωτίδης είχε απαντήσει «Φυσικά, αν και δεν παίξαμε μαζί. Έχω δει τις παραστάσεις του, τον θαυμάζω ως ηθοποιό κι ως άνθρωπο. Του μίλησα πριν ενάμιση μήνα, δεν θέλω να τον πιέζω να μιλάει γιατί έχει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας αλλά δεν θέλει να μιλάμε για αυτό. Είναι πολύ αξιοπρεπής. Είναι πολύ δυνατός χαρακτήρας κι εύχομαι και θέλω να πιστεύω ότι θα το ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας του».

Το πρόβλημα υγείας πριν από ένα χρόνο
Υπενθυμίζεται ότι στα μέσα Σεπτεμβρίου του 2021, δημοσιεύματα μιλούσαν για το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο ηθοποιός. Ο ίδιος, τότε, είχε διαψεύσει τις πληροφορίες, λέγοντας ότι είναι σε φάση ανάρρωσης μετά από επέμβαση που είχε κάνει.

Όπως είχε πει, μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό» στον ΑΝΤ1, «πέρασε μια περιπέτεια με την υγεία του, καθώς υποβλήθηκε σε επέμβαση για την αφαίρεση κήλης και πλέον βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης, στο σπίτι του».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.