Τι θα γίνει με την εκταφή της Τζωρτζίνας και πώς η κεταμίνη μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην έρευνα

Σε νέες αποκαλύψεις προχώρησε σήμερα Παρασκευή ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», Βασίλης Λαμπρόπουλος, σχετικά με την υπόθεση της Πάτρας.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος αποκάλυψε τι ζητήσαν οι Αρχές από τον ιατροδικαστή Μπουζιάνη, ενώ αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο εκταφής της Τζωρτζίνας.

Εξηγήσεις για τις μελανιές στο πρόσωπο του παιδιού
Σε ότι αφορά στην πρώτη αποκάλυψη, ο αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος στο MEGA η κατάθεση του κ. Μπουζιάνη δεν ήταν συμπληρωματική του ιατροδικαστικού πορίσματος που είχε συνταχθεί πριν λίγες εβδομάδες.

Ο κ. Μπουζιάνης ρωτήθηκε για τις μελανιές που είχε παρουσιάσει η μικρή Τζωρτζίνα στο πρόσωπό της. Στο σημείο αυτό, ο δημοσιογράφος ανέφερε ότι έχει λεχθεί και από άλλους ιατροδικαστές, δηλαδή ότι δεν αφορούν εγκληματική ενέργεια αλλά μεταθανάτια σημάδια.

Για την εκταφή

Η δεύτερη αποκάλυψη έχει να κάνει  με την εκταφή της Τζωρτζίνας. Όπως είπε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος ζητήθηκε να γίνει έρευνα για την σκοπιμότητα της εκταφής της 9χρονης για τη λήψη τριχών και τι θα συνεισφέρει στην υπόθεση.

 

Οι ειδικοί εκτιμούν πως μέσω αυτής μπορεί να γίνει ένα χρονοδιάγραμμα για τυχόν και άλλες τοξικές ουσίες που είχε λάβει η Τζωρτζίνα, ωστόσο όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος υπάρχει μία πιθανότητα λόγω της μεγάλης ποσότητας κεταμίνης που χορηγήθηκε στο παιδί να έχει αλλοιωθεί η σύσταση της τρίχας και να μην μπορεί να δείξει κάτι.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.