Την πυροβόλησε σε πλάτη και πόδια και μετά αυτοκτόνησε

Συγκλονιστικά είναι τα στοιχεία προέκυψαν από την ιατροδικαστική εξέταση για τη δολοφονία της 49χρονης γυναίκας από τον 47χρονο σύντροφό της στα Χανιά. Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή Σταμάτη Μπελιβάνη, η 49χρονη γυναίκα δέχθηκε συνολικά έξι με επτά σφαίρες στην πλάτη και στα πόδια.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο κ. Μπελιβάνης, η 49χρονη δέχθηκε τρεις με τέσσερις σφαίρες στην πλάτη και τις υπόλοιπες στα πόδια, από την μπροστινή πλευρά, ενώ μία από τις σφαίρες ήταν από εξωστρακισμό και πέτυχε το θύμα στον αριστερό βραχίονα.

Σύμφωνα με κ. Μπελιβάνη που μίλησε στο ekriti.gr, αιτία θανάτου της 49χρονης ήταν η απώλεια αίματος, ενώ για την απόσταση από την οποία πυροβολήθηκε από τον σύντροφό της, είναι μεγαλύτερη των 45 εκατοστών.

Όσον αφορά στον 47χρονο αυτόχειρα, ο ιατροδικαστής αναφέρει ότι ο θάνατος του είναι συνέπεια «καθαρής αυτοκτονίας», καθώς αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι με το δεξί χέρι, από δεξιά προς τα αριστερά.

Υπενθυμίζεται ότι το έγκλημα αποκαλύφθηκε χθες Τρίτη, όταν η κόρη του θύματος που διαμένει εκτός Κρήτης, πήγε στο σπίτι της μητέρας της, όπου αντίκρισε τα άψυχα σώματα και των δύο και σε κατάσταση πανικού ενημέρωσε τις Αρχές.

Το έγκλημα το οποίο συνοδεύτηκε από την αυτοχειρία του 47χρονου συντρόφου της γυναίκας, φαίνεται ότι έγινε λίγες ώρες πριν βρεθούν οι δύο σοροί, καθώς τα πτώματα βρέθηκαν σε κατάσταση ακαμψίας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.