«Την βασάνιζε, κινδύνευε η ζωή της» – Η κακοποιητική συμπεριφορά του πατέρα με το υγραέριο

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση με τον πατέρα στο Μελισσοχώρι Θεσσαλονίκης που κλειδώθηκε στο αυτοκίνητό του με τα παιδιά του έχοντας ανάψει φιάλες υγραερίου.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο έσπασαν το τζάμι του αυτοκινήτου και κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τα μικρά παιδιά.

Η θεία της μητέρας των διδύμων παιδιών είναι σοκαρισμένη από το περιστατικό και δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ακόμα το κακό που θα μπορούσε να έχει συμβεί και που ευτυχώς απετράπη όπως η ίδια λέει στο grtimes.gr τελευταία στιγμή χάρη στα γρήγορα αντανακλαστικά της ανιψιάς της που μόλις είδε το σύζυγο κλειδαμπαρωμένο με τα δίδυμα στο αυτοκίνητο, χωρίς να χάσει την ψυχραιμία της κάλεσε αμέσως την αστυνομία.

«Μάλωναν συνέχεια, ήταν κάποιες φορές βίαιος απέναντι της, η ανιψιά μου δεν άντεχε άλλο την κακή του συμπεριφορά κι εκείνος είχε αλλάξει μετά την εποχή που έφεραν στον κόσμο τα παιδάκια τους. Ήταν ξεκάθαρα δυστυχισμένη, ένιωθε ότι απειλείται η ίδια της η ζωή. Φανταστείτε κάποια στιγμή πήγε να την πνίξει, δεν άντεξε άλλο το κορίτσι και του ζήτησε να χωρίσουν. Ζούσε με τα 600 ευρώ από τη διατροφή και προσπαθούσε με δουλειές του ποδαριού από εδώ και από εκεί να ζήσει τα παιδιά της. Δούλευε συνέχεια, δεν ήθελε να στερηθούν τίποτα τα παιδιά. Πώς έγινε αυτό Παναγία μου, τι θα πάθαιναν τα παιδάκια ούτε να το σκέφτομαι θέλω», ανέφερε η θεία της μητέρας των διδύμων που εξακολουθούν να νοσηλεύονται προληπτικά στο Ιπποκράτειο, ευτυχώς χωρίς να διατρέχουν απολύτως κανένα κίνδυνο.

«Την βασάνιζε και κινδύνευε η ζωή της», είπε στο grtimes.




Όμως τίποτα δεν ήταν εύκολα μετά τον χωρισμό τους. Ο 62χρονος απόστρατος, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η γυναίκα, ήθελε να ξανά φτιάξει τη σχέση του με την 47χρονη, όμως εκείνη δεν το ήθελε: «Αυτός μετάνιωσε και την παρακαλούσε αλλά αυτή φοβόταν τόσο πολύ που είπε “ξανά δεν σε βάζω στο σπίτι”», είπε.

Ο 62χρονος, σύμφωνα με όσα υποστήριξε η θεία της μητέρας, έπαιρνε τα παιδιά για το Σαββατοκύριακο, ενώ αναφερόμενη στο περιστατικό που παραλίγο να στοιχίσει τη ζωή στα ανήλικα είπε: «Δεν ξέρουμε τι ακριβώς έγινε εχθές. Η ανιψιά μου ήταν στο σπίτι, ήρθε αυτός με το αυτοκίνητο και τα παιδάκια και, όπως λένε, ήθελε να ανατιναχτεί μαζί με τα παιδιά».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.