Την υποψηφιότητά του για πρόεδρος του ΔΣΑ ανακοίνωσε ο Θ. Χατζηιωάννου

Την υποψηφιότητά του για την προεδρία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθήνας (ΔΣΑ) στις επερχόμενες εκλογές της 26ης και 27ης Νοεμβρίου ανακοίνωσε ο δικηγόρος και ιδρυτής της τράπεζας νομικών πληροφοριών inlaw.gr Θεμιστοκλής Χατζηιωάννου.

Στην ανακοίνωσή του τονίζει την ανάγκη δημιουργίας ενός συλλόγου με άλλο πρόσωπο, που θα βρίσκεται δίπλα στον μαχόμενο δικηγόρο και στις ανάγκες του, τώρα που, όπως σημειώνει, ο δικηγόρος απαξιώνεται, στοχοποιείται και το προσωπικό αδιέξοδο του καθενός κυριαρχεί στις καθημερινές συζητήσεις.

«Απευθύνομαι σε σένα που δεν είσαι συνδικαλιστικός στρατιώτης, απευθύνομαι σε σένα που μάχεσαι στην καθημερινή δικηγορία. απευθύνομαι σε σένα που θέλεις να μετατρέψεις την παθητικότητα ή την οργή σου σε δημιουργική δύναμη, απευθύνομαι σε ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ, τη σιωπηλή πλειοψηφία των δικηγόρων που μέχρι σήμερα δεν έχει καταφέρει να σπάσει τα δεσμά του επαγγελματικού συνδικαλισμού και να οδηγηθεί σε νέους δρόμους» σημειώνει, μεταξύ άλλων, στη δήλωση υποψηφιότητάς του ο κ. Χατζηιωάννου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.