«Την ζήλευα παθολογικά»

Σοκ έχει προκαλέσει η νέα γυναικοκτονία στο Κουκάκι. Ο 53χρονος δράστης που σκότωσε την 46χρονη σύζυγό του, στα πρώτα λόγια του στους αστυνομικούς εμφανίστηκε μετανιωμένος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, στην κατάθεσή του μέσα από το νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκε, ο γυναικοκτόνος παραδέχθηκε ότι ζήλευε την άτυχη γυναίκα παθολογικά.

«Γύρισα σπίτι, μου είπε ότι ήθελε να φύγει και θόλωσα. Έχω μετανιώσει, παραδέχομαι ότι τη ζήλευα παθολογικά», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr.

 Το χρονικό

Ο δράστης είχε φύγει από το σπίτι και είχε ενοικιάσει νέο διαμέρισμα. Όμως στη συνέχεια, ζήτησε από την 46χρονη, η οποία εργαζόταν ως καθαρίστρια, να τον δεχθεί πίσω, κάτι που η γυναίκα δέχθηκε και όπως αποδείχθηκε ήταν μοιραίο. Ο 53χρονος Βορειοηπειρώτης καβγάδιζε συχνά και για ασήμαντες αφορμές με την 46χρονη. Το βράδυ της Πέμπτης η συμπεριφορά του ήταν πάλι μια επανάληψη του ίδιου σκηνικού, με την άτυχη γυναίκα να μην μπορεί να το αντέξει άλλο. Ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Έτσι, του ανακοίνωσε ότι θα φύγει.  Κατά τη διάρκεια της λογομαχίας πήρε ένα μαχαίρι και την σκότωσε, λίγο μετά τη 1.00 τα ξημερώματα. Μάλιστα, αφού την δολοφόνησε, την τύλιξε με κουρτίνα.

Ο 53χρονος μετά το έγκλημα, ειδοποίησε τον 24χρονο γιο του ότι σκότωσε την μητέρα του. Όπως έγραψε πρώτο το enikos.gr, τού είπε χαρακτηριστικά: «Έλα σπίτι, σκότωσα την μητέρα σου». Ο 24χρονος γιος της οικογένειας ήταν εκείνος που βρήκε την 46χρονη μέσα σε μια λίμνη αίματος και ειδοποίησε την Άμεση Δράση.

Ο δράστης μετά το έγκλημα πήρε το αυτοκίνητό του, κατευθύνθηκε προς την Παλαιά Φώκαια Κερατέας και προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του πέφτοντας στον γκρεμό.

Ο Ζ.Π. εργαζόταν ως μάγειρας και σύμφωνα με τις περιγραφές των συγγενών και του γιου του ήταν ένας ιδιαίτερα ευέξαπτος άνθρωπος, ο οποίος τους τελευταίους μήνες καβγάδιζε συνεχώς και χωρίς λόγο με την 46χρονη. Όλοι τον χαρακτηρίζουν ερειστικό και ως έναν άνθρωπο που έχανε εύκολα τον έλεγχο.

Τα πρώτα λόγια του συζυγοκτόνου στους συγγενείς, σύμφωνα με όσα κατέθεσαν στους αστυνομικούς ήταν: «Ήπια κάτι μπύρες το βράδυ. Γύρισα σπίτι και η γυναίκα μου είχε ετοιμάσει βαλίτσες να φύγει. Και την χτύπησα». Μάλλον δεν πίστευε ότι η σύζυγός του θα πραγματοποιήσει αυτό που του ανακοίνωσε.

Πηγή: enikos.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.