Της έκλεψαν το Smart αλλά τους… πακέτωσε με ένα SMS: Το άφησαν στην ανηφόρα και έφυγαν

Τα αυτοκίνητα Smart δεν έχουν κερδίσει μόνο τους οδηγούς για το πόσο εξυπηρετικά είναι στην Αθήνα, αλλά και τους κλέφτες που έχουν βρει αρκετούς τρόπους για να τα αφαιρούν από τους ιδιοκτήτες τους και στη συνέχεια να κάνουν ανταλλακτικά προς πώληση.

Μία κοπέλα, όπως μπορείτε να δείτε και στο video από την εκπομπή Live News του Mega, το γνώριζε αυτό και είχε λάβει τα μέτρα της. Είχε βάλει λοιπόν στο Ι.Χ της ένα προηγμένο σύστημα με GPS το οποίο την ενημέρωνε, αν κάποιος παραβίαζε και έπαιρνε το όχημά της.

Έτσι, μία μέρα ενώ βρισκόταν στην δουλειά της, έλαβε ένα SMS που την ενημέρωνε για αυτή την δυσάρεστη είδηση. Αμέσως ενεργοποίησε την δυνατότητα που της δίνει, με ένα μήνυμα να απενεργοποιηθεί ο κινητήρας, ενώ παράλληλα άρχισε να αναζητεί το αυτοκίνητό της.

Είδε ένα άλλο αυτοκίνητο, σταματημένο με αλάρμ και αμέσως μπήκε μέσα. Εξήγησε στην οδηγό τι είχε συμβεί, εκείνη είχε μόλις δει το Smart να περνάει από το σημείο και αμέσως κατευθύνθηκε προς τον ίδιο δρόμο.

Λίγο πιο κάτω, είδε το όχημα να το έχουν παρατήσει σε μία αναφορά και να μπαίνουν σε άλλο που ήταν μπροστά του. Το αντικλεπτικό σύστημα, είχε δουλέψει μια χαρά. Ο κινητήρας είχε σβήσει, δεν έπαιρνε μπροστά και έτσι οι κλέφτες αναγκάστηκαν να το εγκαταλείψουν.
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.