Το αδιαχώρητο σε λιμάνια, ΚΤΕΛ και εθνικές οδούς

Μαζικά εγκαταλείπουν την Αττική οι εκδρομείς του Πάσχα με έξοδο να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και αναμένεται να κορυφωθεί αύριο Μ.Παρασκευή (03.05.2024).

Στο λιμάνι του Πειραιά η κινηση είναι αυξημένη, στα ΚΤΕΛ επικρατεί το αδιαχώρητο και στις εθνικής οδού η κυκλοφορία των αυτοκινήτων ειδικά στα διόδια γίνεται με δυσκολία. Οι εκδρομείς εγκαταλείπουν την Αθήνα για να κάνουν Πάσχα στην ύπαιθρο.

Αυξημένα είναι τα μέτρα της Τροχαίας ώστε η έξοδος των εκδρομέων να γίνει με ασφάλεια.

Η κίνηση στο λιμάνι του Πειραιά είναι αυξημένη κατά 30% με τα νησιά του Αιγαίου να είναι ένα δημοφιλής προορισμός για το Πάσχα. Τα πλοία αναχωρούν με μεγάλη πληρότητα.  Σύμφωνα με το σύστημα κρατήσεων των εταιρειών για σήμερα από το λιμάνι του Πειραιά έχουν προγραμματιστεί 22 δρομολόγια πλοίων με 25.574 αναχωρήσεις επιβατών, ενώ από το λιμάνι της Ραφήνας 10 απόπλοι με 10.870 επιβάτες.

Οσον αφορά στις Εθνικές Οδούς υπάρχουν καθυστερήσεις… Τα αυτοκίνητα κινούνται με χαμηλές ταχύτητες από το Παλατάκι μέχρι τα διυλιστήρια Ασπροπύργου, καθώς και στη λεωφόρο Σχιστού προς Σκαραμαγκά. Καθυστερήσεις υπάρχουν και στα διοδια της Ελευσίνας,

Παράλληλα, ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση των οχημάτων στο ρεύμα ανόδου του Κηφισού, αλλά και στις Αττικήν Οδό.

 

 

 

 

 

Οσον αφορά στα ΚΤΕΛ Κηφισού και Λιοσίων υπάρχει αύξηση στην κίνηση κατά 20% σε σχέση με πέρυσι.

  

Τα δρομολόγια είναι συνεχή και αναχωρούν με πληρότητα 100%. Μέχρι το βράδυ της Πέμπτης αναμένεται να έχουν αναχωρήσει 300 δρομολόγια από τα ΚΤΕΛ Κηφισιού, με τα 80 να είναι έκτακτα. Στον ΚΤΕΛ Λιοσίων τα δρομολόγια ξεπερνούν τα 100.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.