Tο «μήνυμα» που έγραψε πεζός σε αυτοκίνητο για παράνομο παρκάρισμα

Το παράνομο παρκάρισμα είναι ένα φαινόμενο που συναντάται σε πολλές περιοχές της χώρας και δεν είναι λίγες οι φορές που κάποιος από εμάς δοκιμάστηκε από κάποιον οδηγό που πάρκαρε παράνομα δυσκολεύοντας την πρόσβαση σε κάποια διάβαση ή στάση λεωφορείου, ακόμα και πεζών ή άτομα ΑμεΑ στο πεζοδρόμιο.

Καθώς το φαινόμενο στην πόλη της Αθήνας έχει πάρει ανεξέλεγκτες πλέον διαστάσεις δεν είναι λίγες οι φορές που οι πεζοί πολίτες αναγκάζονται να πάρουν το νόμο στα χέρια τους και να «τιμωρήσουν» με τον τρόπο τους τους παράνομους συμπολίτες τους.

Κάπως έτσι ένας απυηδυσμένος πολίτης αποφάσισε να «τιμωρήσει» τον οδηγό του λευκού οχήματος και έγραψε στο καπό του οχήματος με κόκκινο χρώμα τη φράση «είμαι ζώο και παρκάρω όπου γουστάρω».

Διχασμένοι οι χρήστες των social media στα σχόλιά τους

 

Η φωτογραφία αναρτήθηκε στην ομάδα «Είμαι Ελληναράς και παρκάρω όπου γουστάρω» στα social media και μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα έγινε viral, συγκεντρώνοντας εκατοντάδες σχόλια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα σχόλια κάτω από την φωτογραφία ήταν μοιρασμένα καθώς υπήρχαν χρήστες που επικρότησαν τον πολίτη για την κίνησή του αλλά υπήρξαν και άλλοι που αποδοκίμασαν την ενέργειά του, επισημαίνοντας ότι κανείς δεν έχει το δικαίωμα να πειράζει ξένα αυτοκίνητα, μιας και η τιμωρία των παραβατών είναι η δουλειά των αρμόδιων αρχών.

Πηγή: https://www.newsbomb.gr/
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.