Το μήνυμα που έστειλε ο Λύτρας στη γυναίκα του μόλις αφέθηκε ελεύθερος

Τη Δευτέρα 17/6 ο Απόστολος Λύτρας αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μετά τον άγριο ξυλοδαρμό που προκάλεσε στη συζυγό του και λίγα λεπτά μετά, έστειλε μήνυμα στη Σοφία Πολυζωγοπούλου.

Μετά την απολογία του, ο δικηγόρος μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες λέγοντας: «Ομολόγησα την πράξη μου. Πραγματικά, ζητάω συγγνώμη για αυτό που συνέβη και από τη σύζυγό μου και τις κόρες μου. Δυστυχώς βρέθηκα σε μια κατάσταση που έγινε αυτό το περιστατικό. Κι εγώ δεν μπορώ ακόμα να δώσω εξήγηση. Όπως και η ίδια κατέθεσε, δεν έχω υπάρξει ποτέ στη ζωή μου βίαιος. Θα κοιτάξω να δω με ποιον τρόπο μπορώ να θεραπευτώ, να ζητήσω βοήθεια». Σύμφωνα με την Τατιάνα Στεφανίδου η οποία ανέφερε στη σημερινή εκπομπή της 19/6 στο T live, ο Απόστολος Λύτρας, με το που βγήκε έξω από τα δικαστήρια, το πρώτο πράγμα που έκανε είναι να στείλει μήνυμα στη Σοφία Πολυζωγοπούλου.

«Μήνυμα που έλεγε, “σ’ αγαπώ, σε λατρεύω, συγγνώμη”. Με το που αφέθηκε ελεύθερος. Κι αυτό είναι μια δικιά μου, αποκλειστική πληροφορία, από πηγή που εμπιστεύομαι πλήρως, γιατί αυτά έχουν κατατεθεί και στις αρχές και υπάρχουν και αποδεικτικά στοιχεία πληροφορούμαι. Τα μηνύματα δεν ήταν στο viber, ήταν sms».
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.