«Το παιδί έτρεμε… Μας είπε ότι του έδειξε βίντεο πορνό»

Συγκλονίζουν οι περιγραφές γονιών για τον 50χρονο φύλακα μουσείου στην Νίσυρο έπειτα από την καταγγελία 15χρονου μαθητή για σεξουαλική παρενόχληση.

Ο πατέρας 10χρονου παιδιού, μιλώντας στο «Star» για την υπόθεση παρενόχλησης, συγκλονίζει… «Ο γιος μου είναι ακόμα φοβισμένος. Προσπαθεί, όμως, να είναι καλά. Όταν επέστρεψε εκείνη την ημέρα και τον είδαμε να τρέμει, μας είπε αμέσως ότι ο αρχαιοφύλακας του έδειξε βίντεο με πορνό».

Άλλη μία μητέρα ενός αγοριού 14 ετών αποκάλυψε πως ο 50χρονος προσέγγιζε παιδιά και μέσα από τις αθλητικές τους δραστηριότητες ως παράγοντας ομάδας. Κι όπως καταγγέλλει, τους έδινε ναρκωτικά και ερωτικά παιχνίδια.

«Μου είπε μόνο τα αντικείμενα και το μόνο που μου συμπλήρωσε είναι ότι στην τουαλέτα του είχε κάμερα. Ξέρω ότι τους πρόσφερε μ… (ναρκωτικό), ξέρω άλλα παιδιά, που γυμνώθηκε εκείνος και χρησιμοποίησε τα αντικείμενα. Κάθε παιδί έχει τη δική του μαρτυρία», υποστήριξε η μητέρα του 14χρονου.

Παράλληλα, ένας μαθητής 14 ετών υποστηρίζει ότι ο κατηγορούμενος φέρεται να είχε βάλει κάμερες στην τουαλέτα του ξενώνα, όπως αναφέρει η μητέρα του.

«Ναι έχει δώσει σε κάποια παιδιά από την παρέα. Μας είπε το δικό μας παιδί ότι είχε και κάμερες στην τουαλέτα, επίσης ότι το είχε κάνει τύπου ερωτική φωλίτσα. Δηλαδή έλεγε στα παιδιά φέρτε το κορίτσι σας θα σας δώσω το κλειδί», ανέφερε η μητέρα του ανήλικου.

Τι υποστηρίζει ο 50χρονος
Από την πλευρά του, ο 50χρονος φύλακας μιλώντας στο MEGA υποστηρίζει πως πρόκειται για καλοστημένη παγίδα εκ μέρους του πατέρα που πρώτος κατήγγειλε την δράση του.

«Ξέρω ότι είναι πλεκτάνη, είχα προηγούμενα με τον πατέρα του παιδιού αυτού. Τον είχα υπό παρακολούθηση», είπε.

Σε βάρος του 50χρονου που καταγγέλλεται για ασέλγεια, έχει διαταχθεί ΕΔΕ, ενώ ήδη έχει τεθεί σε αναστολή καθηκόντων. Στη Νίσυρο βρίσκεται ειδικό κλιμάκιο με ψυχολόγο για να βοηθήσει τα παιδιά.

Πηγή: https://www.newsbomb.gr/

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.