«Το πόδι μου άνοιξε στα δύο»

Στις 3 Ιουλίου 2020, η 39χρονη Μαρία καθόταν στον εξωτερικό χώρο μιας καφετέριας και έπινε τον καφέ της με μια φίλη στο Γύθειο. Δεν μπορούσε να φανταστεί ότι ξαφνικά θα ξυπνήσει στο νοσοκομείο και θα ξεκινήσει ένας γολγοθάς χειρουργείων που θα την καθηλώσει στο κρεβάτι για ολόκληρους μήνες.

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, ένας οδηγός Ι.Χ. που παρέβλεψε το STOP και την υποχρεωτική πορεία προς τα αριστερά, «καρφώθηκε» μπροστά στο κατάστημα εστίασης όπου καθόταν η 39χρονη και άλλοι πελάτες.

«Δεν είδα τίποτα. Έχασα τις αισθήσεις μου κατευθείαν. Καθόμουν στο πεζοδρόμιο και σε κλάσματα δευτερολέπτου έχασα τις αισθήσεις μου. Μετά ξύπνησα μέσα στο χειρουργείο. Απλά άκουσα κάτι φωνές που μου έλεγαν ”μη κοιτάς το πόδι σου’‘. Ο προφυλακτήρας ήρθε πάνω στο μπούτι μου» περιγράφει η 39χρονη.

Από εκείνη τη στιγμή, το νοσοκομείο έγινε το δεύτερο σπίτι της 39χρονης. Αρχικά μεταφέρθηκε στη Σπάρτη και στη συνέχεια στο Θριάσειο.

«Μέχρι στιγμής έχω κάνει τέσσερις πλαστικές και ένα χειρουργείο στην Σπάρτη που ήταν πολύωρο. Εκεί μου έσωσαν τη ζωή γιατί υπήρχε και κίνδυνος για τη ζωή μου. Μου είχε ανοίξει το πόδι στα δύο. Θέλει υπομονή και χρόνο αυτό. Είμαι με σίδερα στο μπούτι μου. Και πάλι καλά που ζω, γιατί μπορούσα αυτή τη στιγμή να μην ζούσα» περιγράφει η 39χρονη μιλώντας στο T-Live.

Μέχρι σήμερα, ο οδηγός του Ι.Χ. με την ξέφρενη πορεία δεν έχει δώσει σαφείς εξηγήσεις, παρά μόνο υποστήριξε ότι έχασε τον έλεγχο, ενώ σύμφωνα με όσα δήλωσε ο δικηγόρος της, έως τώρα δεν έχει εμφανιστεί κανένας από την ασφαλιστική εταιρία του οδηγού.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.