Το πρώτο μήνυμα της Δούκισσας Νομικού μετά την αποχώρηση από το Πρωινό

Το μεσημέρι της Κυριακής (25.09.2022) ο ΑΝΤ1 ανακοίνωσε επίσημα το πρόωρο τέλος της συνεργασίας της Δούκισσας Νομικού με το Πρωινό και τον Γιώργο Λιάγκα.

Σε αυτήν ξεκαθαρίζεται ότι η παρουσιάστρια παραμένει στο κανάλι, ωστόσο λόγω αγεφύρωτων διαφορών της με την πρωινή εκπομπή, ήταν κοινή η απόφαση να χωρίσουν οι δρόμοι τους.

Λίγες ώρες μετά, η Δούκισσα Νομικού έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, και ευχαρίστησε τους συνεργάτες της, αλλά και το κανάλι που σεβάστηκαν την επιθυμία της.

«Ευχαριστώ τον ΑΝΤ1 που σεβάστηκε την επιθυμία μου να αποχωρήσω από το Πρωινό. Τιμώ τις συνεργασίες μου όλα αυτά τα χρόνια με επαγγελματισμό, αφοσίωση και συνέπεια. Δεν ήταν εύκολη απόφαση, ήταν όμως αναπόφευκτη. Ο σεβασμός είναι για μένα αξία αδιαπραγμάτευτη και οδηγός ζωής. Η ευγένεια είναι δύναμη και όχι αδυναμία.

Ευχαριστώ το σταθμό και τους συντελεστές της εκπομπής, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, για όσα (λίγα) προλάβαμε να μοιραστούμε και εύχομαι στον Γιώργο και στην ομάδα καλή συνέχεια και καλή επιτυχία. Σας ευχαριστώ για την αγάπη και τη νοερή σας αγκαλιά όλες αυτές τις ημέρες, τη χρειαζόμουν», έγραψε στην ανάρτησή της η Δούκισσα Νομικού.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.