«Το πρώτο μου παιδί γεννήθηκε νεκρό»

Στην εκπομπή «Το Πρωινό» εμφανίστηκε σήμερα ο ηθοποιός Χάρης Τζωρτζάκης, ο οποίος προχώρησε σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι το 2017 είχε βιώσει την απώλεια του πρώτου του παιδιού, πράγμα που όπως ήταν φυσικό στοίχισε πάρα πολύ τόσο στον ίδιο όσο και στη σύζυγό του.

Για να διαπραγματευτεί αυτή την απώλεια, αποφάσισε να δημιουργήσει μια ταινία μικρού μήκους επάνω στο θέμα, στέλνοντας έτσι και ένα μήνυμα για ευαίσθητα ζητήματα όπως αυτό της άμβλωσης και της υπογεννητικότητας.

Συγκεκριμένα, ο Χάρης Τζωρτζάκης είπε:
«Θα παίζει ο Χάρης Φραγκούλης και θα το σκηνοθετεί ο Ανδρέας Κοντόπουλος, οι οποίοι είναι πολύ φίλοι μου. Θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα τον Νοέμβρη. Αυτό είχε συμβεί πριν από πέντε χρόνια. Ήταν η πρώτη μας απόπειρα να γίνουμε γονείς. Προχώρησε πάρα πολύ η εγκυμοσύνη και στο τέλος γεννήθηκε ένα παιδί νεκρό για πολλούς λόγους, που θα ειπωθούν στην ταινία».

«Έχω την ανάγκη να το πω γιατί πραγματεύεται ζητήματα όπως αυτό της άμβλωσης. Έπρεπε να κάνουμε εξετάσεις κάθε δύο εβδομάδες που στοίχιζαν 400-500 ευρώ. Και σκεφτόμουν τι θα έκανα αν δεν μπορούσα να τις πληρώσω; Το δημόσιο σύστημα δεν το πληρώνει αυτό και μετά βγαίνουν και λένε γιατί δεν κάνουμε παιδιά. Είναι και αυτό κάτι που πραγματεύεται η ταινία».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.