Το πρώτο βράδυ του Απόστολου Λύτρα στο VIP κελί του – Το επισκεπτήριο και πρόγραμμα που θα ακολουθεί

Το πρώτο του βράδυ περνάει απόψε στη φυλακή ο γνωστός ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας, μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του και την παραβίαση των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί.

Όπως ήδη έχει γράψει το newsit.gr ο Απόστολος Λύτρας θα βρίσκεται στο εξής στην ΣΤ’ πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, την λεγόμενη VIP πτέρυγα, καθώς από τα συγκεκριμένα κελιά έχουν περάσει στο παρελθόν γνωστά ονόματα που είχαν εκκρεμότητες με το νόμο. Ανάμεσά τους είναι ο Λάκης Γαβαλάς, ο Άκης Τσοχαντζόπουλος αλλά και ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Για τους κρατούμενους της συγκεκριμένης πτέρυγας, ισχύει το ίδιο ακριβώς πρόγραμμα με τους υπόλοιπους, ωστόσο οι συγκεκριμένοι κρατούμενοι δεν συναντούν ποτέ τους άλλους για λόγους ασφαλείας. Στην περίπτωση του Απόστολου Λύτρα για παράδειγμα, που είναι ποινικολόγος, η συνάντηση με κάποιους κρατούμενους που μπορεί να οδηγήθηκαν στη φυλακή από υπόθεση που ο ίδιος χειρίστηκε, θα μπορούσε να είναι επικίνδυνη…

Οι συγκρατούμενοί του και το επισκεπτήριο
Κάπως έτσι, αποφασίστηκε να μπει στο κελί 4 της πτέρυγας ΣΤ, όπου βρίσκονται ακόμη άλλοι δύο κρατούμενοι: Ένας επιχειρηματίας που βρίσκεται στη φυλακή για απάτες και ένας καταδικασμένος για διακίνηση κοκαΐνης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit.gr ως πιο καινούριος στο κελί, ο Απόστολος Λύτρας πήρε το πάνω κρεβάτι, καθώς τα κάτω ήταν ήδη «πιασμένα» από τους δύο συγκρατούμενούς του.

Μέχρι στιγμής, τον Απόστολο Λύτρα έχουν επισκεφθεί δύο άνθρωποι. Πρόκειται για τον δικηγόρο του και την αδερφή του, η οποία μεταξύ άλλων του πήγε στη φυλακή και τη φαρμακευτική αγωγή που ακολουθεί ο ποινικολόγος, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα με την καρδιά του.
Οι δικηγόροι του θα μπορούν να τον επισκέπτονται κάθε πρωί, από Δευτέρα έως Παρασκευή ενώ οι συγγενείς του, μπορούν να τον επισκεφθούν τα πρωινά ή το μεσημέρι…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.