Το συγκινητικό μήνυμα ένα χρόνο μετά τον θάνατο της 22χρονης Πένυς σε τροχαίο δυστύχημα

Σε ένα τραγικό παιχνίδι της μοίρας, η 22χρονη έχασε τη ζωή της σε τροχαίο, λίγες ώρες πριν αρραβωνιαστεί τον αγαπημένο της, στο Ηράκλειο της Κρήτης…

Ένας χρόνος πέρασε από τον θάνατο της 22χρονης Πένυς Μουλιανάκη, που έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα βυθίζοντας στο πένθος την τοπική κοινωνία στο Ηράκλειο. Ο «Σύλλογος SOS Τροχαία Εγκλήματα» εύχεται να γίνουν αναμνήσεις τα τροχαία και όχι οι άνθρωποι σημειώνοντας: «Η Πένυ μας ήταν ένα φως που φώτιζε κάθε γωνιά της ζωής μας. Ήταν ένα παιδί με τσαγανό, θάρρος και πείσμα. Η απώλειά της άφησε ένα μεγάλο κενό στις καρδιές μας, αλλά η αγάπη και οι αναμνήσεις που μοιραζόμαστε την κρατάνε μαζί μας, ζωντανή. Με κάθε λέξη και σκέψη που αφιερώνουμε σε εκείνη, φέρνουμε τη μνήμη της ζωντανή και δίνουμε στους άλλους τη δύναμη να προχωρήσουν.Όπως το ίδιο και εκείνοι σε εμάς. Όπως έκανε και η ίδια σε όλους μας.

Υπάρχουν στιγμές που ένα απόλυτο κενό φωλιάζει στις ψυχές μας, αλλά υπάρχουν και κάποιες άλλες που οι κραυγές της καρδιάς αντηχούν μέχρι τα ουράνια και κάπου εκεί, ακροβατώντας ανάμεσα σε Γη και Ουρανό έρχεται η πρώτη επέτειος.

Παρ’ όλα αυτά ακόμα ένας άνθρωπος χάνεται την άσφαλτο. Και όχι δεν είναι η τυχαία στιγμή και η κακιά η ώρα. Αυτό δεν ανακουφίζει καμιά ψυχή που μένει πίσω. Δεν βοήθησε κανέναν να κοιμηθεί ήρεμος και χωρίς θυμό ή θλίψη. Είναι κάτι που πρέπει να μας κρατάει όλους με ανοιχτά μάτια. Ας είναι από τα τελευταία θύματα. Για να μην υπάρξουν άλλοι άνθρωποι που περιμένουν να γυρίσουν πίσω οι αγαπημένοι τους και δεν γυρνάνε ποτέ!Ας γίνουνε αναμνήσεις τα τροχαία και όχι άλλοι άνθρωποι».

Πώς έγινε το δυστύχημα
Η 22χρονη γυρνούσε στο σπίτι της στις Άνω Αρχάνες σε αυτοκίνητο που οδηγούσε φίλη της. Ξαφνικά, στο 13ο χιλιόμετρο του δρόμου, το αμάξι προσέκρουσε πάνω στο κράσπεδο, αναποδογύρισε και χτύπησε σε ένα δέντρο, με τη νεαρή πρωταθλήτρια να χτυπάει θανάσιμα στο κεφάλι.

Η Τροχαία προσπαθεί να εντοπίσει τα αίτια του δυστυχήματος. Μοιραίο ωστόσο στάθηκε το γεγονός ότι η Πένυ, σύμφωνα με πληροφορίες, δε φορούσε ζώνη ασφαλείας.

«Το παιδί μου γελούσε συνέχεια, ήτανε μέσα στη ζωντάνια και ‘έφυγε’ άδικα. Δεν έπρεπε να ‘φύγει’… δεν ήτανε σημείο αυτό για ‘φύγει’ κάποιος», δήλωσε τότε στο Mega η μητέρα της 22χρονης από την Κρήτη. «Το έχασα άδικα το παιδί μου. Εγώ αύριο θα το πάω νύφη στην εκκλησία. Όσοι το ξέρουν το παιδί μου θέλω να το θυμούνται, τίποτα άλλο. Μου είπαν ότι έφυγε ένας άγγελος. Έτσι μου είπαν στο νοσοκομείο».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.