Τον απείλησε με την καραμπίνα για μια θέση στάθμευσης!

Μια θέση στάθμευσης και μάλιστα σε… δημόσιο χώρο, ήταν ικανή χθες να προκαλέσει ακόμη και αιματηρό επεισόδιο στο Αγρίνιο, στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας.

Πρόκειται για την υπόθεση σύλληψης ενός 85χρονου άνδρα χθες το μεσημέρι, μετά απο μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας. Αστυνομικοί κατάφεραν να τον ακινητοποίησουν στη γειτονιά του, προτού καταφέρει να διαφύγει με το αυτοκίνητό του(φωτο).

Η γειτονιά όπου και συνέβη το περιστατικό, είναι αναστατωμένη, αφού, όπως καταγγέλλεται στο agriniopress, δεν είναι η πρώτη φορά που ο 85χρονος προκαλεί προβλήματα με την επιθετική συμπεριφορά του.

Χθες το μεσημέρι όμως ξεπέρασε τα όρια: Μόλις 62χρονος γείτονας πάρκαρε έξω απο την οικία του 85χρονου, σε δημόσιο χώρο το όχημα του, ο 85χρονος βγήκε με κυνηγετικό όπλο στο μπαλκόνι του και αφού σκόπευσε τον γείτονα, άρχισε να τον απειλεί.

Ακολούθησαν σκηνές πανικού, ο 62χρονος έτρεξε στην οικία του για να καλυφθεί ενώ άμεσα η αστυνομία παρενέβη συλλαμβάνοντας τον δράστη και κατάσχοντας το όπλο. Ο 85χρονος κρατήθηκε μέχρι σήμερα, οπότε και παρουσιάστηκε στα δικαστήρια για να δικαστεί, στο πλαίσιο του αυτοφώρου με τις κατηγορίες της οπλοφορίας, της απειλής και της εξύβρισης. Η δίκη πήρε αναβολή για αύριο Δευτέρα και ο 85χρονος αφέθηκε ελεύθερος.

Πηγές από την τρομοκρατημένη οικογένεια αναφέρουν πως θα κατατεθούν ασφαλιστικά μέτρα ενώ θα ζητηθεί και ψυχιατρική γνωμάτευση για τον 85χρονο, αφού υπάρχουν φόβοι για επανάληψη του επεισοδίου. Η οικογένεια του θύματος φοβάται πως η κατάσταση μπορεί ανά πάσα στιγμή να εκτραχυνθεί εκ νέου και να λάβει απρόβλεπτες διαστάσεις.

Το περιστατικό ανακαλεί στη μνήμη πτυχές της στυγερής δολοφονίας του 52χρονου αγιογράφου στην Τήνο, από 90χρονο με προβληματική συμπεριφορά, τον περασμένο μήνα.

Πηγή: agriniopress.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.