Τον έπιασαν την ώρα που… έπινε τον καφέ του

Την ώρα που… έπινε τον καφέ του σαν κύριος σε ένα κατάστημα στη Ρόδο, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφαλείας το μεσημέρι της Παρασκευής ένας 40χρονος Έλληνας ο οποίος είχε καταδικαστεί για ληστεία αλλά εξακολουθούσε να κυκλοφορεί ελεύθερος!

Ο φυγόποινος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, ο οποίο έδωσε εντολή για τον εγκλεισμό του σε σωφρονιστικό κατάστημα όπου θα εκτίσει την ποινή κάθειρξης έξι ετών που εκκρεμούσε σε βάρος του μετά την καταδικαστική απόφαση.

Συνέλαβαν φυγόποινο με καταδίκη για ναρκωτικά
Τελεσίδικη καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών για διακίνηση ναρκωτικών, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών και οκτώ μηνών, εκκρεμούσε σε βάρος ενός Έλληνα που συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης στην Αμαλιάδα από αστυνομικούς της ειδικής ομάδας ελέγχων εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας. Ο φυγόποινος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας που διέταξε να μεταχθεί σε κατάστημα κράτησης.

Στα Φάρσαλα, συνελήφθη το μεσημέρι της Παρασκευής από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος ένας Έλληνας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας για κλοπή, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 15 μηνών.

Πηγή: protothema.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.