Τον πυροβόλησαν μέσα στο Ι.Χ. και τον πέταξαν έξω

Το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της Εθνικής Οδού «έδειξε» στην ΕΛ.ΑΣ. τους δράστες της μυστηριώδους επίθεσης με πιστόλι σε βάρος 39χρονου Αλβανού, την 10η Οκτωβρίου 2021, στη γέφυρα Καλυφτάκη στην Κηφισιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, στην κατάθεσή του το θύμα υποστήριξε στους αστυνομικούς: «Διασκέδαζα μέχρι τα ξημερώματα σε μαγαζί. Από ένα σημείο και μετά δεν θυμάμαι τίποτα. Δεν ξέρω ποιος με πυροβόλησε».

Οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν ζευγάρι Αλβανών για την επίθεση, με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών να συγκλίνουν στο συμπέρασμα ότι οι δράστες διέφυγαν στην πατρίδα τους μετά την ένοπλη επίθεση στην Κηφισιά. Από την έρευνα της Ασφάλειας προέκυψε ότι οι δράστες πυροβόλησαν τον 39χρονο ενώ εκείνος βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό τους. Αφού τον τραυμάτισαν, έκοψαν ταχύτητα, έστριψαν προς την άκρη του δρόμου, άνοιξαν την πόρτα, τον πέταξαν αιμόφυρτο στην άσφαλτο και εξαφανίστηκαν.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η ταυτοποίηση έγινε μέσα από την αξιοποίηση οπτικού υλικού από κάμερες ασφαλείας αλλά και μέσα από την ανάλυση dna. Το θύμα, ωστόσο, υποστήριξε ότι δεν γνωρίζει ποιος τον πυροβόλησε.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση:

«Ο 39χρονος είχε βρεθεί τραυματισμένος από πυροβόλο όπλο σε πεζοδρόμιο της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας στο ύψος της Κηφισιάς.

Όπως προέκυψε από την έρευνα , δράστης είναι 44χρονος, ο οποίος αναζητείται, ενώ στη δικογραφία περιλαμβάνεται και 35χρονη συνεργός του.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και ανατέθηκε σε Ανακριτή για διενέργεια κύριας ανάκρισης».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.