«Τον σκότωσαν για να του πάρουν την περιουσία»

Στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα», μίλησε ο γαμπρός του 62χρονου καρδιολόγου που το 2017 δολοφονήθηκε στα Πιλαλήματα Σητείας.

Όπως ανέφερε ο ίδιος μιλώντας στην κάμερα του Star αναφορικά με τα αίτια που κρύβονται πίσω από το άγριο έγκλημα ανέφερε: «Τα σκάγια που είχε βάλει τα χρησιμοποιούν σε κυνήγι αγριογούρουνου. Το έγκλημα ήταν καλά οργανωμένο, δεν είχε καμιά πιθανότητα να αποτύχει. Τον τελευταίο καιρό είχαν διαπληκτισμούς ο γιατρός με τη σύζυγό του. Ο γιατρός αμφισβητούσε την πατρότητα του παιδιού και η σύζυγός του αποφάσισε να τον σκοτώσει και μέσω του παιδιού να πάρει την περιουσία του».

Η υπόθεση σε λίγες ημέρες αναβιώνει στις δικαστικές αίθουσες. Δράστης και φυσικός αυτουργός ήταν ένας 37χρονος Βούλγαρος αστυνομικός που φέρεται να ήταν εραστής της συζύγου του γιατρού, η οποία κατηγορείται πως ήταν ο εγκέφαλος του σχεδίου. Η φονική ενέδρα στήθηκε σε περιοχή που περνούσε ο καρδιολόγος συχνά με το αυτοκίνητό του. Ο δράστης, ο οποίος ήταν κρυμμένος πίσω από δέντρο, άνοιξε πυρ με κυνηγετική καραμπίνα σκοτώνοντας τον 62χρονο καρδιολόγο.

Το πρωτοβάθμιο δικαστήριο επέβαλε ισόβια κάθειρξη στον Βούλγαρο αστυνομικό. Την ίδια ποινή επέβαλε και στη σύζυγό του για ηθική αυτουργία χωρίς ελαφρυντικά. Το εφετείο θα γίνει στις 10 Νοεμβρίου του 2023.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.