Τον στραγγάλισε με κορδόνι

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Ασφυξία και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση ως αιτία θανάτου για τον 64χρονο που δολοφονήθηκε από τον 29χρονο, χθες τα ξημερώματα στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, ο 64χρονος από τη Μενεμένη Θεσσαλονίκης υπέστη βαρύτατα τραύματα στο κεφάλι συνέπεια των πολλαπλών χτυπημάτων που δέχθηκε, ενώ εν συνεχεία στραγγαλίστηκε με κορδόνι.

Από την νεκροψία – νεκροτομή δεν διαπιστώθηκαν ίχνη που να παραπέμπουν σε σεξουαλικές πράξεις.

Ο 29χρονος που ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του οδηγήθηκε στην εισαγγελέα που άσκησε εις βάρος του ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία μαχαιριού. Παραπέμφθηκε να απολογηθεί στην 7 η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, από την οποία πήρε προθεσμία για την προσεχή Τρίτη και μέχρι τότε παραμένει υπό κράτηση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.