«Του αξίζει θανατική ποινή» – Οργή για τον συζυγοκτόνο στην κηδεία της 55χρονης

Μέσα σε κλίμα βωβού πόνου κηδεύτηκε η άτυχη 55χρονη, η οποία έπεσε νεκρή από τα χεριά του πρώην συζύγου της στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για το 17ο θύμα έμφυλης βίας.

Η 17η γυναικοκτονία σημαδεύτηκε από συνταρακτική ανατροπή, καθώς ο εν διαστάσει σύζυγός της –όπως αποκάλυψε πρώτο το in.gr– ήταν ο δράστης του φόνου και όχι η πεθερά της.

Η γυναίκα κηδεύτηκε στα Τρίκαλα με τους παρόντες στην τελετή να μην μπορούν να κρύψουν την αγανάκτηση και την οργή τους κατά του γυναικοκτόνου.

Οι μαρτυρίες συγγενών και φίλων
Μιλώντας στην κάμερα του tv10.gr, αναφέρουν πως η 55χρονη βρέθηκε βαριά τραυματισμένη με τέσσερις σφαίρες.

«Πισώπλατα της έριξε τέσσερις σφαίρες από τα δύο μέτρα. Σκυλί σκότωσε ή άνθρωπο; Και ένα σκυλί μπορεί να φοβηθείς να το σκοτώσεις από τα δύο μέτρα. Ήταν κακός άνθρωπος» επισημαίνει ένας κάτοικος.

Παράλληλα, υπάρχουν αναφορές πως ο άνδρας πήγαινε στην οικεία της 55χρονης και «την απειλούσε συνέχεια με μαχαίρια για να τη σκοτώσει».

«Κρυβόταν στα σκοτάδια και έφευγε. Η αστυνομία τον έβαλε μέσα για μια ημέρα στο κρατητήριο και μετά βγήκε έξω» πρόσθεσε ένας άλλος.

«Θέλουμε μια ποινή που να βγει πεθαμένος από εκεί να μην βγει ζωντανός» σημείωσε οργισμένος ένας άλλος, προσθέτοντας πως στον δράστη αξίζει «θανατική ποινή».

Τα «χτυπήματα» της μοίρας
Το θύμα της 17ης, μέσα σε ένα χρόνο, γυναικοκτονίας στη χώρα ήταν μια γυναίκα που η μοίρα της είχε δείξει από νωρίς το σκληρό της πρόσωπο.

Η ίδια θρήνησε τον γιο της που είχε, επίσης, πέσει νεκρός το 2017 από τα πυρά ενός ηλικιωμένου χρυσοχόου στη Δράμα, όταν προσπάθησε να διαρρήξει το κατάστημά του.

Είναι η υπόθεση του χρυσοχόου που είχε σκοτώσει ξανά, το 1996, με τον ίδιο τρόπο, έναν ακόμα διαρρήκτη και είχε αθωωθεί για την αυτοδικία.

Πριν από ένα χρόνο ακριβώς, η γυναίκα αυτή είχε χάσει και τον αδελφό της Ηλία, ο οποίος νόσησε με κοροναϊό και έφυγε από τη ζωή μέσα σε λίγες ημέρες.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.