Του έβαλε την καραμπίνα στο λαιμό επειδή πέταξε νερόμπαλα – «Πάγωσε το αίμα μου»

Τον απόλυτο εφιάλτη βίωσε το βράδυ της Τρίτης 19 Μαρτίου μία παρέα παιδιών στις Σέρρες, όταν ξαφνικά είδαν να τους πλησιάζουν δύο άτομα με την απειλή καραμπίνας.

Πιο αναλυτικά, τα 20 περίπου άτομα βρίσκονταν στον αύλειο χώρο εκκλησίας, στην τοπική κοινότητα Μητρουσίου και ξαφνικά κινήθηκαν απειλητικά προς το μέρος τους δύο άτομα, το ένα εκ των οποίων σύμφωνα με το infonews24 κρατούσε καραμπίνα.

Τα παιδιά, στη θέα του όπλου άρχισαν να τρέχουν πανικόβλητα, προκειμένου να απομακρυνθούν από το σημείο. «Ένας εξ αυτών όπλισε την καραμπίνα στον αέρα και με σημάδεψε στο λαιμό. “Πάγωσε το αίμα μου”, δεν ήξερα τι θα γίνει όση λεπτά είχε την καραμπίνα στο λαιμό μου. Εμείς δεν ρίξαμε τις νερόφουσκες. Η ομάδα των μικρών, η οποία ήταν εκτός του αύλειου χώρου πιθανότατα να έριξε μια, η οποία βρήκε το αυτοκίνητο στη ζάντα και μετά οι δύο κατέβηκαν από το αυτοκίνητο» δήλωσε χαρακτηριστικά στην τοπική ιστοσελίδα, ο ένας εκ των νεαρών, μέλος της παρέας.

Αμέσως τα παιδιά ειδοποίησαν την αστυνομία που κατάφερε να ταυτοποιήσει τους δύο άνδρες, τους οποίους εντόπισε και τους προσήγαγε, ενώ σήμερα οδηγήθηκαν ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα.

Πηγή: https://www.newsbomb.gr/

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.