Τρεις λέξεις είπε μόνο ο συζυγοκτόνος πριν μπει στη φυλακή

«Μια μεγάλη συγγνώμη» ζήτησε ο 33χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, που δολοφόνησε τη σύζυγό του, Καρολάιν, μετά την απολογία του στον ανακριτή, όπου κρίθηκε προφυλακιστέος.

Νωρίς το βράδυ της Τρίτης, ο συζυγοκτόνος πήρε τον δρόμο για τις φυλακές Κορυδαλλού και αποχωρώντας από την Ευελπίδων, απαντώντας για πρώτη φορά στους δημοσιογράφους μετά την ομολογία του, είπε χαρακτηριστικά: «Δεν έχω να πω τίποτα. Μια μεγάλη συγγνώμη».

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος του, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, ανέφερε πως ο πελάτης του υποστήριξε πως θα ήθελε να γυρίσει τον χρόνο πίσω, όμως δεν γίνεται.

Παράλληλα, έκανε λόγο για οικογενειακή τραγωδία και για την «σκηνοθεσία» και το θέατρο, επανέλαβε πως γνώμονας ήταν το παιδί του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο δικηγόρος του
«Πρόκειται για μια πολύωρη ανάκριση όπου δόθηκαν οι απαραίτητες διευκρινήσεις. Ο κατηγορούμενος δέχθηκε αρκετές ερωτήσεις. Δεν άλλαξε τους ισχυρισμούς του σε σχέση με την προανακριτική του κατάθεση, ενώ υπάρχουν και άλλα στοιχεία που τέθηκαν υπόψην μας.

Σας μεταφέρω τη συγγνώμη του κατηγορούμενου. Ο ίδιος κατέληξε στην απολογία του: «μακάρι να μπορούσα το χρόνο πίσω αλλά δυστυχώς δεν γυρνάει». Ζήτησε την τιμωρία του Και υποστήριξε ότι Σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει συνεργός. Ήταν μια οικογενειακή τραγωδία.

Ο κατηγορούμενος έδωσε τη δική του οπτική για τα όσα συνέβησαν. Για όσα έκανε γνώμονας ήταν το παιδί του. Θέλει να δώσει την αρωγή του για την επιμέλεια του παιδιού και από τις δύο οικογένειες».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.