Τρίχες, σκουλήκια και… πούπουλα μέσα στις μερίδες που μοιράζονταν σε σχολεία (βίντεο)

Μορφή «χιονοστιβάδας» έχουν λάβει οι καταγγελίες γονέων για την κακή ποιότητα των σχολικών γευμάτων που μοιράζονταν στα παιδιά τους, σε δημοτικά σχολεία της Λαμίας και άλλων περιοχών της επικράτειας. Πολλοί γονείς καταγγέλλουν την ποιότητα αλλά και τις συνθήκες που φυλάσσονται, ενώ, ορισμένοι βρήκαν έντομα, σκουλήκια αλλά και… πούπουλα κοτόπουλου μέσα στις μερίδες, όπως φαίνεται σε φωτογραφίες που έφερε στο «φως» το MEGA.
«Βρήκαμε κάμπια σε βρασμένο κουνουπίδι, υπήρχαν και κομμάτια από σακούλες»
Μητέρα αποκαλύπτει πως «μέσα στις μερίδες, Βρήκαμε κάμπια σε βρασμένο κουνουπίδι, ενώ υπήρχαν και κομμάτια από σακούλες».

Σύμφωνα με άλλη καταγγελία μητέρας, στο σχολικό γεύμα του εξάχρονου γιου της, βρέθηκαν σκουλήκια, που ήταν μέσα στις πένες ολικής άλεσης με σάλτσα ντομάτας και λαχανικών που δόθηκαν στο μικρό παιδάκι ως σχολικό γεύμα, την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου. Η μητέρα του κατήγγειλε το περιστατικό στο εκπαιδευτικό προσωπικό αλλά και τη δημοτική αρχή.

Τον Ιανουάριο του 2024, η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Χαλκιδέων είχε καταγγείλει αλλοιωμένα σχολικά γεύματα που διανεμήθηκαν στη Χαλκίδα. Γονείς υποστήριξαν ότι τα επίμαχα γεύματα είχαν εμφανώς αλλοιωμένη όψη και εξέπεμπαν δυσάρεστη οσμή.

Μετά τις καταγγελίες των γονέων, με την υπόθεση ασχολήθηκε η Ένωση Συλλόγων Γονέων του Δήμου Χαλκιδέων. Υπέβαλε επίσημη καταγγελία στις Διευθύνσεις Υγείας και Κτηνιατρικής Εύβοιας. Ακόμη, τον Ιανουάριο 2022 είχαν γίνει καταγγελίες από γονείς για ωμό κοτόπουλο σε σχολικά γεύματα της Ροδόπης.
Πηγή: https://www.newsbomb.gr/

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.