Τροχαίο με μία νεκρή 25χρονη και δύο τραυματίες από μετωπική σύγκρουση αυτοκινήτων

Το τροχαίο στη Βέροια σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες. Μια νεαρή κοπέλα σκοτώθηκε και δύο άντρες τραυματίστηκαν από την σύγκρουση δύο αυτοκινήτων…

Τραγωδία τις πρώτες πρωινές ώρες στη Βέροια, σε τροχαίο δυστύχημα, που στοίχισε τη ζωή σε μια νέα κοπέλα και έστειλε τραυματισμένους σε νοσοκομείο, άλλους δύο νέους ανθρώπους. Έναν 30χρονο και έναν 24χρονο, που οδηγούσαν τα αυτοκίνητα που συγκρούστηκαν μετωπικά. Η 25χρονη επέβαινε στο ένα όχημα και απεγκλωβίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της. Ο θάνατός της, διαπιστώθηκε λίγη ώρα αργότερα από γιατρούς, στο νοσοκομείο της Βέροιας, που μεταφέρθηκε.

Οι γιατροί προσπαθούν να σταθεροποιήσουν την κατάσταση των δύο τραυματισμένων οδηγών. Οι συνθήκες της σύγκρουσης, αναμένεται να αποσαφηνιστούν το επόμενο διάστημα. Σε αυτό το πλαίσιο, οι αστυνομικοί θα εξετάσουν μια σειρά από εικόνες που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας της περιοχής.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Καθαράς Δευτέρας στην περιοχή Δοβρά στη Βέροια. Λίγο μετά τις 03:00, στο 8ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Λαζοχωρίου – Αγίας Μαρίνας αυτοκίνητο που οδηγούσε 30χρονος συγκρούστηκε μετωπικά με αυτοκίνητο που οδηγούσε 24χρονος και επέβαινε μία 25χρονη.

Χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, άνδρες της οποίας απεγκλώβισαν την 25χρονη χωρίς τις αισθήσεις της. Η νεαρή μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Βέροιας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Σύμφωνα με το thestival.gr, ο 30χρονος και ο 24χρονος μεταφέρθηκαν τραυματίες στο νοσοκομείο της Βέροιας.

Η Πυροσβεστική επιχείρησε στο σημείο με τέσσερις πυροσβέστες και δύο οχήματα. Προανάκριση για το τροχαίο διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βέροιας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.