Τροχαίο στην κάμερα με αυτοκίνητο να περνάει ξυστά από φορτηγό – Βίντεο που κόβει την ανάσα

Ακόμα ένα τροχαίο στον ΒΟΑΚ με οδηγό να καταγράφει τις εικόνες. Το βίντεο δείχνει όλα όσα έγιναν εκείνα τα δευτερόλεπτα στην Κρήτη…

Το βίντεο με το τροχαίο στον ΒΟΑΚ καταγράφεται και το σχετικό βίντεο δείχνει τον τρόπο που λίγο έλειψε να χαθούν ανθρώπινες ζωές. Αυτοκίνητο περνάει ξυστά από φορτηγό και καταλήγει στα προστατευτικά κιγκλιδώματα. Ευτυχώς ο οδηγός του δεν τραυματίστηκε. Λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα είχε χάσει τον έλεγχο και το ΙΧ που οδηγούσε μπήκε στο αντίθετο ρεύμα.

Γλίτωσε τα χειρότερα ο οδηγός που θα παρακολουθήσετε στο παρακάτω βίντεο, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Το συμβάν, όπως αναφέρει η ομάδα SOS ΒΟΑΚ  καταγράφηκε στις 09:00 το πρωί της Πέμπτης 28 Μαρτίου, περίπου 100 μέτρα μετά τη διασταύρωση των Μεγάλων Χωραφιών στην Κρήτη.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, το ΙΧ αυτοκίνητο κινούνταν στο ρεύμα προς Χανιά. Κάποια στιγμή, κάνει έναν ελιγμό, χτυπά στα δεξιά τη προστατευτική μπάρα και έπειτα βγαίνει εκτός πορείας, στο αντίθετο ρεύμα.

Η στιγμή που περνά φορτηγό κόβει την ανάσα, καθώς συγκρούεται με το ΙΧ! Ευτυχώς ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν τραυματίστηκε και πλέον έχει να σκέφτεται μόνο τις υλικές ζημιές.

Τα τροχαίο στην Κρήτη έχουν εξελιχθεί σε μάστιγα, με τη μαύρη λίστα των θυμάτων να μεγαλώνει διαρκώς και μέσα στο 2024.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.