Σύμφωνα με το lamianow.gr, το ατύχημα σημειώθηκε στο 155,5ο χιλιόμετρο, κοντά στον ανισόπεδο κόμβο των Λιβανατών, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία.
Ο 59χρονος οδηγός, όπως όλα δείχνουν, έχασε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα το τροχόσπιτο να εκτραπεί της πορείας του και να ανατραπεί πάνω στο οδόστρωμα.
Παρά τη σφοδρότητα του ατυχήματος, ο οδηγός και οι άλλοι δύο επιβαίνοντες, μεταξύ των οποίων ένα μικρό αγόρι, κατάφεραν να βγουν από το όχημα χωρίς σοβαρό τραυματισμό.
Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Όμως, τα τρία μέλη της οικογένειας δεν επιθυμούσαν να μεταφερθούν σε νοσοκομείο, καθώς δεν παρουσίαζαν κάποιο ανησυχητικό πρόβλημα υγείας.
Κυκλοφοριακά προβλήματα
Η ανατροπή του τροχόσπιτου προκάλεσε μεγάλα κυκλοφοριακά προβλήματα και ουρές χιλιομέτρων, καθώς το όχημα ακινητοποιήθηκε σε σημείο που εμπόδιζε και τις δύο κανονικές λωρίδες κυκλοφορίας.
Αρχικά, τα διερχόμενα οχήματα κινούνταν με πολύ χαμηλές ταχύτητες μέσω της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης. Ωστόσο, επειδή για την απομάκρυνση του τροχόσπιτου απαιτήθηκε ειδικό γερανοφόρο όχημα, αποφασίστηκε η προσωρινή εκτροπή της κυκλοφορίας.
Για την πλήρη αποκατάσταση της κυκλοφορίας απαιτείται η απομάκρυνση του τροχόσπιτου και ο καθαρισμός του οδοστρώματος. Τα ακριβή αίτια του ατυχήματος διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές.































