Τσαπανίδου για Τράπεζα Θεμάτων: Οι μαθητές αντιμετώπισαν την κατάρρευση του επιτελικού κράτους της ΝΔ

Την καθυστέρηση της έναρξης των ενδοσχολικών εξετάσεων επειδή «έπεσε» το σύστημα της Τράπεζας Θεμάτων σχολιάζει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου, τονίζοντας ότι «στο μέλλον των παιδιών μας δεν χωρούν ψηφιακοί ερασιτεχνισμοί».

«Μετά τις ενδοσχολικές εξετάσεις έπονται οι Πανελλαδικές. Τα ίδια θα έχουμε και τότε;», διερωτάται η Πόπη Τσαπανίδου στην ανακοίνωσή της για την Τράπεζα Θεμάτων, η οποία «έπεσε» λόγω ενός τεχνικού προβλήματος και φόρτου, επειδή μπήκαν όλα τα Λύκεια της χώρας ταυτόχρονα για να αντλήσουν θέματα.

«Μαζί με το άγχος της εξέτασης [σ.σ. οι μαθητές] ήρθαν αντιμέτωποι και με μια ακόμη κατάρρευση του περίφημου επιτελικού κράτους της ΝΔ», δηλώνει μεταξύ άλλων η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για την καθυστέρηση της έναρξης των ενδοσχολικών εξετάσεων στα Λύκεια.

Αναλυτικά η δήλωση της Πόπης Τσαπανίδου:
«Δεκάδες χιλιάδες μαθητές και μαθήτριες έμειναν για ώρες να περιμένουν μέσα στις τάξεις τους, εξαιτίας της κατάρρευσης της Τράπεζας Θεμάτων.

Η αγωνία και η αγανάκτηση μαθητών, καθηγητών και γονιών είναι απολύτως εύλογη. Μαζί με το άγχος της εξέτασης ήρθαν αντιμέτωποι και με μια ακόμη κατάρρευση του περίφημου επιτελικού κράτους της ΝΔ.

Μετά τις ενδοσχολικές εξετάσεις έπονται οι Πανελλαδικές. Τα ίδια θα έχουμε και τότε;

Στο μέλλον των παιδιών μας δεν χωρούν ψηφιακοί ερασιτεχνισμοί».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.