Τυχερό μέσα στην ατυχία του το βρέφος που βρέθηκε σε κάδο απορριμμάτων

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Τυχερό μέσα στην ατυχία του ήταν τελικά το βρέφος που βρέθηκε εγκαταλειμμένο σε κάδο απορριμμάτων στο κέντρο της Καλαμάτας.

Σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου της πόλης Γιώργο Μπέζο, με τον οποίο επικοινώνησε η «Ν», το βρέφος είναι καλά στην υγεία του. Συντετριμμένος ο διοικητής, μας ανέφερε ότι το μωρό βρισκόταν μέσα σε μια χάρτινη σακούλα και ευτυχώς που δεν είχαν περάσει ακόμα τα απορριμματοφόρα του δήμου.

Σε ανακοίνωση του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας επισημαίνεται: «Σήμερα Τετάρτη 18/12/2019 και ώρα 7:50 π.μ. προσκομίστηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου μας από αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας ένα νεογέννητο αγοράκι ηλικίας μεταξύ 5-10 ημερών σε καλή γενική κατάσταση με ίκτερο χωρίς εμφανή εξωτερικά στοιχεία κακοποίησης.

Παραμένει στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου μας ενυδατώνεται με ορό και σιτίζεται. Αναμένονται τα αποτελέσματα του εργαστηριακού ελέγχου».

Επίσης, σύμφωνα με τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας, το νεογέννητο βρέθηκε στις 7.15 το πρωί στην Καλαμάτα. Η αστυνομία ειδοποιήθηκε από μια γυναίκα η οποία πήρε τηλέφωνο και είπε ότι ακουγόταν κάτι μέσα από τον κάδο, πήγε να κάνει αυτοψία και βρήκε το βρέφος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.