Τζούμας προς τις οικογένειες των νεκρών γυναικών: «Ποιες οικογένειες; Άντε πρωί-πρωί από εδώ πέρα! Σιγά τις οικογένειες!»

Μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η αναφορά του ραδιοφωνικού παραγωγού, ηθοποιού και συγγραφέα Κωνσταντίνου Τζούμα στις γυναικοκτονίες, λέγοντας ότι «οφείλονται σε ένα βαθμό στη φλυαρία των γυναικών», η προσπάθειά του να… μαζέψει τα όσα είπε, περιλάμβανε τη φράση «μαύρο χιούμορ, έκανα μαύρο χιούμορ, όπως κάνω σε όλες τις περιπτώσεις».

Ωστόσο, σε νέα του εμφάνιση σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Πρωινοί Τύποι» του ΑΝΤ1, ο κ.Τζούμας όχι μόνο επανήλθε, αλλά χρησιμοποίησε και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς για τις οικογένειες των θυμάτων. Όσο μαύρο και να είναι το χιούμορ (αν είναι όντως χιούμορ…), κάποια όρια δεν θα πρέπει να ξεπερνιούνται.

Σχολιάζοντας καταρχήν τα όσα είπε χθες για τις γυναικοκτονίες, ανέφερε: «Όλο αυτό έγινε γιατί είχε αργήσει ο διευθυντής φωτογραφίας, είχε δουλειά στη Συγγρού. Δεύτερον, η αργία μητέρα πάσης κακίας. Τρίτον για πρώτη φορά στη ζωή μου αποφάσισα να το παίξω ‘κακό παιδί’ και να πω πράγματα που δεν πιστεύω …».

Η ένταση στο στούντιο ήταν αρκετά μεγάλη, με την παρουσιάστρια Ηρώ Ράντου να δηλώνει «εξοργισμένη» με τα όσα ειπώθηκαν για τις γυναικοκτονίες, χαρακτηρίζοντας το σχόλιό του «κατάπτυστο» και ρώτησε: «Κάνετε χιούμορ με κάτι που είναι παγκόσμια μάστιγα, που έχει εξελιχθεί σε ένα κοινωνικό φαινόμενο;»

Ο Κωνσταντίνος Τζούμας της απάντησε: «Σιγά που σε εξόργισε! Είναι παγκόσμια μάστιγα για ποιους; Για τους κανιβάλους; Δεν είμαι κανίβαλος. Έχω τρυφερότητα για τα παιδιά και τις γυναίκες. Σε όλη την εκπομπή, στα τρία βιβλία που έχω γράψει, που υπάρχει ο παραμικρός υπαινιγμός εναντίον των γυναικών; Που υπάρχει ο ψόγος; Άντε φύγε από δω πέρα, ανόητη».

Προς υποστήριξη της συμπαρουσιάστριάς τους, οι Νίκος Ρογκάκος και Παναγιώτης Στάθης επενέβησαν, με τον δεύτερο να σχολιάζει: «Σας άκουσαν οικογένειες ανθρώπων που έχουν χάσει τις γυναίκες, τα παιδιά τους, τη μάνα τους, τη γυναίκα τους. Αυτούς έπρεπε να στεφτείτε».

«Όχι δεν έπρεπε να τους σκεφτώ. Αυτοί έπρεπε να σκεφτούν εμένα, τα όχι που έχω πει σε χιλιάδες πράγματα της καθημερινής ζωής στην Αθήνα και γι’ αυτό έκανα εκπομπή στο ραδιόφωνο τόσα χρόνια», αποκρίθηκε ο Κωνσταντίνος Τζούμας.

Όταν ο Νίκος Ρογκάκος τον ρώτησε αν θέλει να ανακαλέσει ή να διορθώσει αυτό που είπε χθες, έλαβε την απάντηση: «Δεν ισχύει τίποτα από ότι είπα. Άλλο είπα χθες, άλλο θα πω την Κυριακή, άλλο θα πω την Πέμπτη».

Ο παρουσιαστής συνέχισε ξαναρωτώντας: «Θεωρείτε ότι δεν πρέπει να πείτε ένα ‘συγγνώμη’ στις οικογένειες;»

Και η απάντηση του κ.Τζούμα ήταν η εξής: «Ποιες οικογένειες; Άντε πρωί-πρωί από εδώ πέρα! Σιγά τις οικογένειες! Τις οικογένειες που έχουν χάσει παιδιά… Που βλέπουν τηλεόραση από το πρωί μέχρι το βράδυ! Που δεν έχουν τίποτα να κάνουν στη ζωή τους».

Αφού επιτέθηκε και στον Παναγιώτη Στάθη που έκανε λόγο για παραλήρημα, σχολίασε ακόμα: «Είμαι εναντίον των γυναικοκτονιών και υπέρ των γυναικών, τις λατρεύω. Είμαι αντιφατικός όπως κάθε άνθρωπος».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.