Β. Κικίλιας: Συνεχίζουν με θράσος να κοροϊδεύουν τον λαό

«Συνεχίζουν με θράσος να κοροϊδεύουν τον ελληνικό λαό», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. Βασίλης Κικίλιας, με αφορμή την τελευταία ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κικίλιας υποστήριξε ότι η κυβέρνηση αδιαφορεί προκλητικά για τη ζημιά που έχει προκαλέσει στη χώρα και συνεχίζει να παρακολουθεί με απάθεια την κοινωνία να στενάζει και την οικονομία να βουλιάζει.

«Ψήφισαν τα πιο επώδυνα μέτρα του τέταρτου Μνημονίου, με περικοπές συντάξεων, μισθών και μείωση αφορολόγητου, για να μην πάρουν τίποτα. Ούτε συμφωνία, ούτε ποσοτική χαλάρωση, ούτε χρέος. Παρόλα αυτά, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος εξακολουθεί να βλέπει θετικά σημάδια στην οικονομία, ενώ οι Έλληνες αδυνατούν να πληρώσουν εφορία, ΕΦΚΑ και τράπεζες. Αλήθεια, σε ποιους απευθύνεται;», πρόσθεσε.

Καταλήγοντας, ο εκπρόσωπος της Ν.Δ. παρατήρησε για την κυβέρνηση ότι «αντί να αναλάβουν τις βαριές ευθύνες τους για την πορεία της χώρας, συνεχίζουν με θράσος να κοροϊδεύουν τον ελληνικό λαό». «Είναι αδιόρθωτοι», πρόσθεσε.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.