Βατόπουλος: «Το ζήτημα με τα rapid test και τα οδοντιατρεία θα διευθετηθεί»

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Ο καθηγητής μικροβιολογίας, Αριστείδης Βατόπουλος, τόνισε πως σύντομα θα διευθετηθεί το πρόβλημα που έχει προκύψει με τα οδοντιατρεία και τα test από εμβολιασμένους πολίτες.

«Εφόσον αντιδρούν και οι ίδιοι οι οδοντίατροι στο μετρό διενέργειας rapid test και από τους εμβολιασμένους πολίτες, λογικά το μετρό δε θα έπρεπε να υπάρχει», δήλωσε στον ΣΚΑΪ 100,3 ο καθηγητής μικροβιολογίας και μέλος της επιτροπής των ειδικών Αλκιβιάδης Βατόπουλος.

Ο κύριος Βατόπουλος εκτίμησε ότι το ζήτημα θα διευθετηθεί.

Τόνισε, επίσης, ότι ο κόσμος πρέπει να κατανοήσει πως τα μέτρα είναι αναγκαία, είτε είναι οριζόντια είτε όχι.

Τέλος, σημείωσε πως πρέπει να κατανοήσει, επίσης, ο κόσμος ότι σε πάνω από 5 εκατομμύρια εμβολιασμένους πολίτες έχουν καταγραφεί 2-3 βαριές παρενέργειες, ενώ σε περίπου ένα εκατομμύριο λοιμώξεις έχουμε 16 χιλιάδες θανάτους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.