«Βεντέτα» για μία γυναίκα πίσω από το «γάζωμα» – Ξάδερφος πυροβόλησε ξάδερφο

Δύο είναι τα πρόσωπα που εμπλέκονται στην αιματηρή υπόθεση με το «γάζωμα» αυτοκινήτου και τον τραυματισμό ενός 23χρονου στο Καστέλι Κρήτης στο Ηράκλειο.

Οι αστυνομικοί αρχίζουν να ξεδιπλώνουν το κουβάρι της περίεργης υπόθεσης στο Ηράκλειο και κατάφεραν να φθάσουν στην ταυτότητα ενός 43χρονου Έλληνα – που το μεσημέρι της Τρίτης φέρεται να άνοιξε πυρ εναντίον του αυτοκινήτου που επέβαινε ένας νεαρός, ο οποίος είναι ξάδερφός του – και προσπαθούν να ταυτοποιήσουν και τον συνεργό του.

Το μυστήριο περιπλέκεται ακόμη περισσότερο, καθώς μέσα στο «γαζωμένο» αυτοκίνητο εκτός από τον 23χρονο επέβαινε και ο 13χρονος ανηψιός του ο οποίος όμως όπως προέκυψε και από την κατάθεση της μητέρας του δεν τραυματίστηκε, κάτι το οποίο απέκρυψε ο οδηγός.

Ο 23χρονος, ο οποίος μετά τον τραυματισμό του, μετέβη στο Κέντρο Υγείας με διαμπερές τραύμα στον ώμο, όταν οι αστυνομικοί που κλήθηκαν από τους γιατρούς στο νοσοκομείο για να τον εξετάσουν, όχι μόνο κρατούσε στόμα του κλειστό και απέκρυψε τον ανήλικο συνεπιβάτη αλλά, επιχείρησε να παραπλανήσει τις αρχές δίνοντας διαφορετικό όχημα από αυτό το οποίο οδηγούσε.

Ο 43χρονος ξάδερφος του τραυματία, δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, οι αστυνομικοί προσπαθούν να ξεσκεπάσουν και την ταυτότητα του συνεργού, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, πίσω από την επίθεση φέρεται να υπάρχουν προσωπικά κίνητρα με φόντο μια γυναίκα, καθώς όπως λένε πηγές υπήρχε μεταξύ δράστη και θύματος κόντρα από το παρελθόν, ενώ ο 23χρονος είχε εμπλακεί σε πυροβολισμούς στο αυτοκίνητο ενός συγγενούς του πάλι με κίνητρα προσωπικά. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως τότε είχε προφυλακιστεί.

Σημειώνεται πως ο 23χρονος είναι καλά στην υγεία του και έχει ήδη πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Το «γάζωμα»
Σύμφωνα με το ενημερωτικό σημείωμα της Αστυνομίας το αιματηρό συμβάν σημειώθηκε στις 13.50 στο δημοτικό διαμέρισμα Τσιφούτ Καστέλι Ηράκλειο.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται «Στο πλαίσιο διενεργούμενης προανάκρισης, προέκυψε ότι δράστης είναι ένας ημεδαπός ημεδαπός, γεννηθείς το 1981 από κοινού με άγνωστο μη ταυτοποιηθέντα δράστη – συνεργό του, την 13:50΄ ώρα της 30/4/2024, στα όρια δημοτικού διαμερίσματος Τσιφούτ Καστέλι, έβαλαν με πυροβόλα όπλα σε βάρος του 23χρονου ημεδαπού, ενώ οδηγούσε ΙΧΦ αυτοκίνητο, έχοντας ως συνοδηγό του τον ανήλικο 13χρονο ο οποίος σύμφωνα με κατάθεση της μητέρας του ημεδαπής γεννηθείσας το 1987, δεν τραυματίστηκε.

Ένεκα των πυροβολισμών ο 23χρονος παθόντας, τραυματίστηκε στον αριστερό ώμο και εν συνεχεία με το προαναφερόμενο όχημα μετέβη στο Κέντρο Υγείας Χάρακα, όπου του παρασχεθήκαν οι πρώτες βοήθειες. Ακολούθως διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο εφημερεύον Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου όπου και νοσηλεύεται μέχρι στιγμής, για προληπτικούς λόγους, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του. Επιπροσθέτως κατά την προανακριτική του εξέταση ο 23χρονος,εν γνώσει του κατέθεσε ψευδή στοιχεία σχετικά με την εξεταζόμενη υπόθεση, αποκρύπτοντας το πραγματικό όχημα στο οποίο επέβαινε, καθώς και το γεγονός ότι εντός αυτού βρισκόταν και ο ανήλικος παθόντας ο οποίος τυγχάνει ανηψιός του».

Πηγή: newsit.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.