«Βγήκε στην αυλή να πάρει το κινητό του και τον καταπλάκωσε δέντρο»

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία στις Σέρρες από τον τραγικό θάνατο ενός 69χρονου που έχασε τη ζωή του αφού τον καταπλάκωσε έναν δέντρο έξω από το σπίτι του.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει τι έχει συμβεί… Βγήκε έξω από το σπίτι του να πάρει το κινητό του τηλέφωνο και το ασύρματο τα οποία είχε αφήσει σε ένα τραπεζάκι και το δέντρο ξεριζώθηκε από την κακοκαιρία και έπεσε πάνω του κάτι το οποίο του στοίχισε τη ζωή.

Ο αδερφός του 69χρονου από τις Σέρρες μιλώντας στο newsit.gr για το τραγικό περιστατικό ανέφερε χαρακτηριστικά. «Ο αδελφός μου ήταν ένας γερός άνθρωπος. Δεν είχε τίποτα. Είχε βγει στη σύνταξη και χαιρόταν την οικογένεια του. Εκείνη την ώρα είχε μεγάλη κακοκαιρία στο χωριό. Πολύ δυνατό άνεμο. Στην αυλή του σπιτιού του ο αδελφός μου είχε ένα μεγάλο πεύκο. Κάτω από το δέντρο είχε ένα τραπεζάκι και εκεί είχε αφήσει και το κινητό και το σταθερό του τηλέφωνο και πήγε να τα πάρει και να μπει στο σπίτι. Όμως ήρθε η κακιά η ώρα και από τον δυνατό άνεμο το δέντρο έγειρε ολόκληρο, ξεριζώθηκε και ένα μεγάλο κλαδί του έπεσε πάνω στον αδελφό μου. Εγώ μετά από ώρα πήγα στο σπίτι του και τον έψαχνα. Δεν τον έβρισκα πουθενά. Είδα και το δέντρο πεσμένο. Μέχρι που κατάλαβα ότι ήταν κάτω από το δέντρο. Φαίνεται πως έχασε τη ζωή του ακαριαία γιατί δεν φώναζε, δεν προσπαθούσε να κάνει κάτι για να τον βρούμε. Η ψυχή του είχε ήδη φύγει. Πήγαμε δέκα άτομα και προσπαθούσαμε να τραβήξουμε το δέντρο, όμως δεν τα καταφέρναμε. Όταν πια ήρθε βοήθεια , τον βάλαμε στο ασθενοφόρο αλλά ήταν ήδη αργά».

Ο 69χρονος που έχασε τη ζωή του
Το χρονικό της απίστευτης τραγωδίας
Ο άτυχος άνδρας με το που βγήκε στην αυλή, οι θυελλώδεις άνεμοι ξερίζωσαν το πεύκο που υπήρχε και ο άτυχος άντρας δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Καταπλακώθηκε και άφησε την τελευταία του πνοή.

Στο σπίτι έτρεξαν συγγενείς του, αλλά ο 69χρονος είχε ήδη χάσει τη μάχη. Ο θάνατός του, όπως διαπίστωσαν οι γιατροί που μεταφέρθηκε αργότερα, ήταν ακαριαίος.

Στο σημείο έσπευσαν συγγενείς του 69χρονου και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ο άτυχος άνδρας διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ρεπορτάζ: Άγγελος Λαμπίδης, newsit.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.