Βίντεο με οδηγό λεωφορείου των ΚΤΕΛ να παίζει με κινητό τηλέφωνο ενώ εκτελεί δρομολόγιο (βίντεο)

Το βίντεο από τα Χανιά δείχνει το βαθμό της ανευθυνότητας του συγκεκριμένου οδηγού. Το λεωφορείο των ΚΤΕΛ κινείται, αλλά ο ίδιος συνεχίζει να ασχολείται με το κινητό τηλέφωνο…

Οι εικόνες έρχονται αυτή τη φορά από τα Χανιά, μέσα από λεωφορείο των ΚΤΕΛ. Οδηγός εκτελεί το προγραμματισμένο δρομολόγιο και ορισμένοι από τους επιβάτες τραβούν βίντεο, με τα όσα κάνει στο τιμόνι. Πάνω σε αυτό βρίσκεται το κινητό του τηλέφωνο, το οποίο όπως φαίνεται πιάνει και με τα δύο του χέρια, για να γράψει και να στείλει μήνυμα. Ο οδηγός δίνει κλήση στο όχημα με τον καρπό του δεξιού του χεριού, χωρίς να πατήσει φρένο.

Το δρομολόγιο συνεχίζεται και ολοκληρώνεται ευτυχώς χωρίς να σημειωθεί ατύχημα. Ανάλογες συμπεριφορές έχουν καταγραφεί τους τελευταίους μήνες τόσο στα Χανιά, όσο και στην Αθήνα. Οι ποινές που έχουν επιβληθεί στους οδηγούς που έγιναν «τσακωτοί» με κινητό τηλέφωνο, φαίνεται πως δεν σταμάτησαν τέτοιου είδους επικίνδυνες πρακτικές και συνήθειες.

Το περιστατικό στα Χανιά συνέβη το πρωί της Πέμπτης 18 Απριλίου σε δρομολόγιο με ιδιαίτερα μεγάλη ζήτηση. «Για δύο λεπτά περίπου και ενώ οδηγούσε ένα λεωφορείο γεμάτο κόσμο έστελνε άνετος μηνύματα με το κινητό του χασκογελώντας» αναφέρει επιβάτιδα στο zarpanews.gr, που δημοσιοποίησε το σχετικό βίντεο.

Αυτές οι εικόνες έρχονται να πλαισιώσουν μια σειρά από άλλες στο πρόσφατο παρελθόν, με ανάλογες ανεπίτρεπτες συμπεριφορές. Όπως φαίνεται παρά τις καταγγελίες και παρά τις ποινές που επιβάλλονται, ορισμένοι δεν πτοούνται από την ευθύνη που τους αναλογεί και δείχνουν να μην έχουν συνειδητοποιήσει πως στο τιμόνι τέτοιες συμπεριφορές μπορούν να οδηγήσουν σε σοβαρά ατυχήματα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.